فصل6: حمایت رهبر انقلاب از تصمیم سران قوا نشان داد برخی از نمایندگان و حتی برخی از اعضای هیئترئیسه مجلس تا چه میزان از مسائل کلان کشور بیخبرند.
برخی از این نمایندگان بهقدری خود را درگیر مسائل کوچک و منطقهای و بعضاً حاشیهای و شخصی کردهاند که حتی از مهمترین مسائل کشور نیز غافل شدهاند.
درحالیکه هنوز فریاد نطقهای نمایشی آنان نسبت به موجسواریهای گذشته از اذهان فراموش نشده بود، چیزی نماینده بود که بر موج حوادث اخیر سوار شده و امنیت کشور را فدای منافع انتخاباتی خود کنند.
پزهای عوامفریبانه برخی، برای بهظاهر همراهی کردن با مردم و مخالفت با طرح واقعیتر شدن نرخ بنزین نشان داد اساساً این افراد تا چه میزان از مسائل اساسی کشور فاصله داشته و نسبت به آن بیگانهاند و عجیبتر اینکه عذر بدتر از گناه آورده و مدعیاند نسبت به تصمیم اخیر بیاطلاعاند درحالیکه تصمیم اخیر معلول علتهای مختلف ازجمله تحریمها، کاهش منابع مالی حاصل از فروش نفت و ... است و نمایندهای که نسبت به این عوامل بیاطلاع بوده و یا این عوامل اثرگذار در تصمیم دولت را میبیند و نتواند نسبت به حل مسائل اساسی کشور راهحل ارائه نماید بیش از خانه ملت برای جالیز مناسب است!
چگونه یک نماینده مجلس نمیداند که منابع مالی کشور از محل فروش نفت به حداقل رسیده و دولت راهکاری جز افزایش مالیاتها یا حذف یارانه پنهان و یا بازگشت به فروش نفت به میزان گذشته ندارد.
این عده از نمایندگان بیخبرند، چون نسبت به دغدغه سران نظام بیگانه بوده و احساس مسئولیت نمینمایند و اساساً در مقام اپوزسیون مترصد فرصتاند تا عوامفریبی نمایند.
نمایندگانی که نسبت به تصمیم اخیر سران قوا مخالف هستند، توضیح دهند طی سالهای اخیر چه ایده و راهکاری برای جایگزین برای جایگزین کردن منابع مالی دولت بهجای فروش نفت داشتهاند.
چگونه عزل و نصب مدیران محلی و آسفالت روستایی جز وظایف نمایندگان شده است اما برای مسائل کلان کشور هیچ اقدامی نکردهاند.
اگر بنا باشد یک نماینده صرفاً نظارهگر بوده و برای ایجاد رضایت روانی موکلین خود و حفظ محبوبیت ظاهری، صرفاً پس از اخذ تصمیمات مهم اعلام نظر نماید، بهراستی چه نیازی به وجود چنین شخصی در مجلس است؟
آیا زمان آن فرانرسیده که مجلس شورای اسلامی بهجای ورود برخی از افراد پر سروصدای بیعمل و بیثمر، از 290 اندیشمند، صاحبنظر، کارشناس و متخصص تشکیل شود.