فصل6: جلال میرزایی، با اشاره به فعالیت انتخاباتی برخی از فعالان عرصه سیاسی، اظهار داشت: با توجه به شرایط کشور برای اینکه وارد فعالیت جدی و رقابتهای انتخاباتی شویم، خیلی زود است.
رئیس کمیته سیاسی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه انتخاباتی شدن فضای کشور توجهات را از رفع مشکلات مردم به سمت مسائلی میبَرد که اکنون ضرورتی ندارد، بیان کرد: مانند بسیاری از کشورها باید 6 ماه پیش از انتخابات، مباحث انتخاباتی و فراخوان دادنها را پیگیری کنیم.
وی با بیان اینکه در تجربه سالهای اخیر میتوان دید که افراد در جایگاهی نیستند که فراخوان بدهند، افزود: افراد به اعتبار تشکیلات و وابستگی که به تشکیلات دارند، میتوانند در انتخابات تاثیرگذار باشند، همچنان رقابت عمده بین دو جناح اصلی کشور یعنی اصولگرایان و اصلاح طلبان است.
عدول از اصلاح طلبان و گرایش به اصولگرایان را شاهد نخواهیم بود
میرزایی ادامه داد: اکنون انتقاداتی نسبت به طیف اصلاح طلب وجود دارد، اما این انتقادات به معنای عدول از اصلاح طلبان و مایوس شدن از آنها و گرایش به اصولگرایان نیست.
عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی گفت: طیفی از اصولگرایان مشتاق هستند تا در حوزه عمومی نارضایتی از اصلاح طلبان را بزرگنمایی و در این زمینه فعالیت دارد، این افراد میخواهند نارضایتی از اصلاح طلبان را تبدیل به گفتمان غالب در جامعه کنند، اما واقعیت چیز دیگری است.
اصولگرایان راهکاری برای برون رفت از وضعیت موجود ندارند
وی افزود: در محافل اجتماعی و نشستهای دانشگاهی، کسی از اصولگرایان دفاع نمی کند، زیرا اصولگرایان راهکاری برای برون رفت از وضعیت موجود ندارند. اصولگرایان چه گفتمانی در سیاست خارجی را نمایندگی می کنند؟ آنها چیزی برای عرضه به جامعه ندارند.
میرزایی اظهار داشت: اصولگرایان باید در "تخریب بنیان اعتماد مردم به سرمایه های اجتماعی" بازنگری کنند، تشویق افراد برای مطلب نوشتن در این زمینه به نفع کشور و نظام نیست.