فصل6: محسن کوهکنریزی در واکنش به فراخوان گروهی از نواصولگرایان برای انتخابات مجلس یازدهم شورای اسلامی، گفت: شرایط و نتایج انتخابات مجلس یازدهم از الان قابل پیشبینی نیست اما عموما در سال آخر منتهی به انتخابات افراد حقیقی و حقوقی تلاش میکنند و عمدتا به این موضوع واقفند که هر میزان به سمت همگرایی بروند، نتیجه بیشتر کسب میکنند.
اعلام فراخوان انتخاباتی از سوی یک گروه اصولگرا به معنای تفکیک جناحی نیست
نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: اعلام فراخوان از سوی یک گروه اصولگرا را نمیتوان نوعی تفکیک جناحی تعریف کرد، همه ساله این نوع تبلیغات و اقدامات بنا بر احساس مسئولیت افراد انجام میشود.
وی افزود: ایرادی به این شیوه ورود افراد به انتخابات مجلس نیست، گروهها و احزاب مختلف ذیل یک جریان سیاسی میتوانند آمادگی خود را برای انتخابات اعلام کنند، این اقدامات قطعا در مسیر انتخابات به همگرایی منتهی میشود.
همگرایی حزبی از طریق ساز و کار شورایی و مجمعی در شرایط فقدان رهبران کاریزماتیک
کوهکن ریزی با بیان اینکه اصولگرایان شخصیتهای کاریزماتیک مانند آیت الله مهدوی کنی و عسگر اولادی را از دست دادهاند، یادآور شد: ساز و کارهای دیگری برای همگرایی و انسجام حزبی وجود دارد، در واقع برای تحقق انسجام و همگرایی حزبی گاهی شخصیت کاریزمایی وجود دارد که به موجب آن افراد حزب، شخص مصلح و خیرخواهی که دید عمیقی دارد را قبول میکنند اما اگر جریانی این رهبر را از دست دهد، به صورت طبیعی مولفههای دیگر جایگزین میشود.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: روی آوردن به کار شورایی و مجمعی از جمله اقدامات جایگزین است که اصولگرایان هم مورد نظر قرار دادند، هر دو جریان عمده کشور هم بارها این شرایط را تجربه کردند بنابراین از این نظر احزاب و جریانات سیاسی با مشکل روبه رو نخواهند شد./
فصل6: عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس، گفت: اگر جریانی این افراد را از دست بدهد، مولفههای دیگر جایگزین میشود لذا اصولگرایان به سازوکار شورایی و مجمعی روی آوردند.
منبع : خانه ملت