یادداشت فصل6: آلوده کردن ورزش به عنوان يک مساله اجتماعی با سياست، یکی از چالش های اصلی ورزش ایران است.
بسیاری از مدیران سیاسی که سابقه ورزشی ندارند و حتی ورزشکار نبودهاند به دلایل مختلف چون کسب شهرت و محبوبیت، در پست های مهم ورزشی (از فدارسیون ها و باشگاه های بزرگ گرفته تا هیاتهای ورزشی استان ها و تیم های شهرستانی) حضور می یابند و فعالیت می کنند که حضورشان هیچ توجیح ورزشی ندارد. مگر آنکه تیم ها و فدراسیون ها به دلایلی چون گرفتن اعتبارات و استفاده از رانت آن ها، خودخواسته یا تحت فشار حاضر به همکاری با آن ها می شوند. برای نمونه می توان به حضور افرادی چون آصفی، رویانیان، امیدوار رضایی، واعظ آشتیانی و... در ورزش و فوتبال کشور اشاره کرد.
آنچه سبب شد که در این مجال به این موضوع بپردازیم اهمیت ماجرا و انتشار خبری در کانالهای تیم استقلال درباره صدور حکمی برای انتخاب ایماتی مجری شبکه سه (برنامه متن حاشیه) بی هیچ سابقه و قرابت ورزشی به عنوان معاون فرهنگی این باشگاه بوده است که حواشی و انتقادات بسیاری در پی داشته است.
نزدیکی این فرد به یک جریان تندروی خاص و همچنین در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی به این حاشیه ها بیشتر دامن زده و ابهاماتی بزرگ در ذهن هواداران استقلال و دوستداران ورزش ایجاد کرده است.
این در حالی است که وزیر ورزش و نمایندگان مجلس به ویژه اعضای فراکسیون ورزش تاکنون در این باره سکوت اختیار کرده اند.
باید دید در ادامه واکنش آن ها در این باره چه خواهد بود و سرنوشت این انتصاب چه خواهد شد؟