نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: به نظر میرسد شپشهای آقای بنسلمان در دیدار از کاخ سفید کار خود را کرده و در تحریک آقای ترامپ برای رفتارهای ناشیانه نقش خود را بازی کرده است.
وی افزود: چه نیکوست کسانی که تصور میکردند نظام بینالملل تابع قواعد خاص است از گذشته عبرت بگیرند امروز ما باید با وحدت و انسجام در مقابل دشمن بدعهد و قدّار و دشمنی که اهل از پشت خنجر زدن است بایستیم. دیگر زمان خوش خیالی گذشته است، ای کاش در قصه برجام ملت را به موافق و مخالف تقسیم نمیکردیم و با الفاظی تند منتقدین را نمینواختیم.
سلیمی خاطرنشان کرد: چه نیکو بود همه چیز را به تصمیم کدخدا گره نمیزدیم، نباید تاریخ را فراموش کرد، برخی میگفتند باید با کدخدا بست و مذاکره با او آسانتر است و اروپا تابع بیچون و چرای کدخداست. برخی میگفتند ما زبان دنیا را بلدیم و دیگران را به بیسوادی متهم میکردند و منتقدان را به جهنم حواله میدادند.
نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: نباید دچار آلزایمر سیاسی شد و خدای نکرده مردم را منتظر شکوفه دادن دوباره برجام توسط اروپا گذاشت. براساس متن برجام خروج یک عضو موجب نقض قطعی برجام است، امروز دیگر چیزی از برجام نمانده که خود را معطل نحوه رفتار اروپا کنیم. آیا واقعاً دوباره میخواهیم مدت مدیدی ملت را با الفاظی چون نقض مطلق، نقض فاحش، نقض افحش معطل اروپاییها کنیم و باز مدتها اقتصاد کشور و سایر تصمیمات را در حالت تعلیق نگه داریم.
وی ادامه داد: راستی مگر سالها طرف مذاکره ما اروپاییها نبودند؟ مگر دوره گفتوگوهای انتقادی را فراموش کردهایم؟ از آن حق جلسات بیحاصل چه طرفی بستیم؟ آیا اروپا بعد از برجام در نقل و انتقال پول با ما همکاری کرد؟ در قصه سوئیفت چه تسهیلاتی برای ما قائل شد؟ آیا نمیدانیم اروپا هدف ترامپ را با مسیری متفاوت دنبال میکند.
سلیمی خاطرنشان کرد: مجلس باید به جد خواهان اجرای قانون اقدام متقابل باشد، هرگونه تعلل در اجرای این قانون قطعاً تخلف به حساب میآید. در ماده ۳ این قانون آمده است دولت موظف است هرگونه عدم پایبندی طرف مقابل در زمینه لغو موثر تحریمها یا بازگرداندن تحریمهای لغو شده و یا وضع تحریم تحت هر عنوان دیگر را به دقت رصد کند و اقدامات متقابل در جهت احقاق حقوق ملت ایران را انجام دهد و همکاری داوطلبانه را متوقف کند و توسعه سریع برنامه هستهای جمهوری اسلامی را سامان دهد به طوریکه ظرف مدت ۲ سال ظرفیت غنیسازی کشور به ۱۹۰ هزار سو افزایش یابد.
نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: سوال اساسی این است که براساس سخنان آقای رئیس جمهور در طول ۲ سال گذشته بارها و بارها طرف مقابل عدم پایبندی خود را نشان داده حال چرا دست روی دست گذاشته و تماشاگر میدان بودهایم، هرچند اصل غنیسازی صنعتی یا ۲۰ درصد امری مطلوب است اما قانون میگوید ۱۹۰ هزار سو؛ آقایان گزارش دقیق از انجام مفاد این ماده به مجلس ندادهاند چرا از روز اول که طرف مقابل نقض کرد اقدام داوطلبانه را متوقف نکردیم. راستی مگر براساس این ماده بنا نبود دولت تا ۴ ماه برنامه خود را جهت توسعه برنامه هستهای به مجلس ارائه کند؟
وی در پایان گفت: ما متأسفانه در ارائه آمار مشکل داریم، متاسفانه نظام آمار در کشور ما معیوب است، در مورد تعداد شغل در فضای مجازی آمار متفاوتی از اشتغال برای ۳۵ هزار نفر تا اشتغالی برای ۲ میلیون نفر ارائه میشود و همین وضعیت را در بحث آمار در حصوص تورم داریم، آخر در تاریکی سیاهیه آمار ما چگونه میخواهیم تصمیم بگیریم؟ چند مرکز باید آمار اعلام کنند؟ مرکز آمار، بانک مرکزی، مرکز توسعه صادرات یا گمرک؟