وی با بیان اینکه ایران در قانون سال 94 مبارزه با تامین مالی تروریسم عنوان کرده بود که سازمان های آزادی بخش و گروه های ضد اشغال خارجی مشمول این قانون نیستند، افزود: این موضوع از ایران پذیرفته نشد یعنی FATF می خواهد محدوده تروریسم و افراد تروریست را مشخص کنند.
وی ادامه داد: زمانی که ما در ضمن یک قرارداد و پیمان شرط عقد می گذاریم که مخالف اقتضای این پیمان است شرط پذیرفته نمی شود و اصل عقد پذیرفته می شود.
این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه ایران شرط پیمان را کمی پوشیده تر کرده است، اظهار داشت: در این اصلاحیه قانونی گفته شده که دایره و شمول گروه های تروریستی را شورای عالی امنیت ملی مشخص می کند که اگر این شرط توسط FATF برگشت بخورد مشخص می شود چه هدفی پشت آن است.
وی با بیان اینکه مبارزه با پولشویی و پذیرفتن پالرمو یعنی قدم به قدم رفتن به سمت پرتگاه، افزود: چرا افراد برجسته قضایی مجلس یعنی اعضای کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس این طرح را رد کرده اند چون خلاف منافع ملی کشور بوده است.
جعفرپور ادامه داد: ما را از لیست سیاه در آوردند تا از منافع آن استفاده کنیم چه منافعی از این تعلیق به دست آورده ایم به قول رئیس کل بانک مرکزی تقریبا هیچ.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید به سکوت معنادار کمیسیون امنیت ملی و رد معنادار کمیسیون حقوقی و قضایی درباره لایحه اصلاح قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم توجه شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در موافقت با رد لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی اظهار داشت: FATF یعنی افتادن به پرتگاه،اما تکتک لوایح ذیل آن رفتن تا لبه پرتگاه.
وی افزود: به ما گفتند یا خودتان خودکشی کنید یا شما را میکشیم، لذا تصویب این لوایح که ذیل FATF است، یعنی رفتن تا لبه پرتگاه و افتادن در آن و اگر اینطور نبود، سخنان آقای محبینیا درست است.