رئیس بسیج سازندگی افزود: طی 5 سالی گذشته بطور میانگین 29 هزار واحد کوچک و به عبارتی بیش از 145 هزار واحد کوچک در حوزه اقتصاد مقاومتی در کشور ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه این واحدهای با کمک منابع بانکی از جمله بانک مهر اقتصاد ایجاد شدهاند، گفت: هدف بسیج سازندگی در این زمینه کمک به دولت و همچنین الگوسازی واحدهای ایجاد شده و تکثیر آنها بوده است.
رئیس بسیج سازندگی کشور با اشاره به اینکه میانگین تسهیلات پرداختی به این بنگاهها 13 تا 15 میلیون تومان بوده است، گفت: این تسهیلات با سود 16 درصد پرداخت شده، ضمن اینکه در یک سال گذشته تسهیلات با سود 10 درصد به متقاضیان پرداخت شده است.
سردار غلامی اظهار داشت: در طول چند سال گذشته بیش از 3 هزار نخبه در حوزه تولید از طریق رسانهها معرفی شدهاند.
وی با اشاره به برگزاری سالانه حدود 900 نمایشگاه عرضه محصولات مقاومتی بیان داشت: برگزاری این نمایشگاهها در راستای معرفی مشاغل ایجاد شده بسیار موثر بوده است.
رئیس بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه بررسیها نشان میدهد که بیش از 70 درصد واحدهای کوچک تولیدی ایجاد شده فعالیت پایداری داشتهاند، گفت: این واحدها در امتداد قطبهای صنایع تبدیلی ایجاد شده است.
وی افزود: این کارگاههای کوچک براساس مزیتهای اقتصادی مناطق مختلف تشکیل شده است، ضمن اینکه صنایع تبدیلی مورد نیاز مناطق شناسایی و روی آن سرمایهگذاری شده است.
غلامی بیان داشت: همچنین تلاش شده اشت، تا واحدهای کوچک تولیدی را به واحدهای بزرگ متصل کنیم.
وی با بیان اینکه تمرکز ما بیشتر روی مناطق روستایی بوده است، گفت: اما این اقدامام در سراسر کشور و تمام استانها صورت گرفته است.
رئیس بسیج سازندگی کشور اظهار داشت: پرورش ماهی، پرورش شترمرغ، تولید عسل، تولید زعفران،؛تولید گیاهان دارویی، تولید قارچ و صنایع تبدیلی و ... حوزه فعالیت را تشکیل میداده است.
ب