به گفته وی، هزینه طراحی و ساخت این کارخانه بیش از 300 میلیارد ریال است که طی ماه های اخیر در مرحله بهره برداری قرار گرفته است.
وی با اشاره به طراحی و ساخت دو سیستم غبارگیر و نصب آن در خروجی دودکش های واحد ذوب دو کارخانه روی زنجان و دندی با هزینه 5.5 میلیارد ریالی با هدف کنترل و کاهش آلاینده های خروجی از واحد ریخته گری، گفت: با استناد به نتایج پایش های خوداظهاری انجام شده توسط آزمایشگاه های معتمد سازمان محیط زیست، تمام پارامترهای کیفی خروجی این دو سیستم راه اندازی شده کاملا به مقادیر کمتر از حد مجاز مربوطه تنزل یافته است.
رحیمی افزود: در راستای حفظ و توسعه فضای سبز طی سال های اخیر حدود 40 هکتار در محدوده کارخانههای زنجان و دندی، فضای سبز و درختکاری ایجاد شده و بیش از هزار اصله درخت جهت توسعه فضای سبز در حال کاشت است.
وی همچنین با اشاره به راهاندازی 6 سیستم ایمهاف تانک و یک سیستم لجن فعال برای جمع آوری و تصفیه فاضلاب بهداشتی کارخانه تغلیظ مجتمع دندی طی سالهای اخیر گفت: آخرین پروژه مهمی که در این حوزه عملیاتی شده طرح تصفیه فاضلاب انسانی متمرکز بیولوژیکی کارخانهها است.
وی اظهارکرد: در راستای مدیریت آب های سطحی و کنترل انتشار آلودگی ها، پروژه جمع آوری روانآبها و زه آبهای سطحی محوطه کارخانه های مجتمع دندی با صرف هزینه ای بالای سه میلیارد ریال به اتمام رسیده است.
وی گفت: یکی از پروژه های پایشی مهم که اخیرا محقق شد، پایش آبهای زیرزمینی در چاههای منطقه دندی است که نتایج این آنالیزها موید عدم وجود آلودگی و استاندارد بودن آبهای زیرزمینی است، البته علیرغم وجود چاه های متعدد در مناطق اطراف مجتمع دندی با توجه به تاکید محیط زیست استان زنجان، اجرای عملیات حفاری و احداث سه چاه پایش تحت شماره های 1 تا 3 با هزینه یک میلیارد ریالی در حال انجام است.
م