برگزیده ها

مازندمجلس: نماینده مردم بندرعباس گفت: در جاده‌های استان هرمزگان سالانه ۶۰۰۰ نفر جان خود را در تصادفات جاده‌ای از دست می دهند.

مازندمجلس: احمد مرادی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس و در جریان استیضاح وزیر راه و شهرسازی با استناد و قرائت اصل ۶۷ قانون اساسی گفت: مطابق سوگندی که یاد کرده‌ام پاسدار حریم اسلام و دستاوردهای انقلاب اسلامی هستم. دلیل امضای استیضاح نیز همین سوگند است و این حق قابل معامله و واگذاری هم نیست.
وی با بیان اینکه برخی وزرا وعده‌هایی که در رای اعتماد به مجلس می دهند را اجرایی نمی کنند، گفت: برخی وزرا قول و قرار می گذارند اما پس از گرفتن رای اعتماد از مجلس به قول‌های خود عمل نمی کنند. آقای وزیر شما در وزارت راه و شهرسازی چه میزان از مشکلات مردم را حل کرده‌اید؟ شما باید با جانفشانی مشکلات مردم را حل کنید اما با فدای جان آنها مشکلات جدیدی برای آنها به وجود آورده اید.
نماینده مردم بندرعباس از عباس آخوندی پرسید: پاسخگوی کشته شدگان جاده‌ای، دریایی، هوایی و ریلی کیست؟ ناتوانی شما در اداره زیر مجموعه وزارت راه و شهرسازی عامل مشکلات متعدد دراین حوزه ها است.
عثمانی: جاده‌های کشور به قتلگاه مردم تبدیل شده است
محمدقسیم عثمانی در جلسه علنی ظهر امروز (سه‌شنبه) و در جریان موافقت با استیضاح وزیر راه و شهرسازی، گفت: ما روزانه شاهد از بین رفتن جان و مال مردم و مجروح شدن هموطنان هستیم تا جایی که جاده‌ها به قتلگاه مردم و جاده مرگ تبدیل شده است هر چند قطعا این موضوع فقط همت وزیر نیست و دولت هم باید اعتبارات بخش راه را به شکل جهشی به گونه‌ای تدبیر کند که کم و کاستی چند ده ساله کشور را در بخش راه جبران کند.
وی اضافه کرد: ما آقای آخوندی را به عنوان نماینده دولت در بخش راه می‌شناسیم چه بسا خود ایشان از اعتبارات راه در بودجه پیشنهادی دولت گله‌مند باشد اما به هر حال کشته شدن سالانه ۱۷ هزار نفر موضوع قابل تاملی است و ارزش اقتصادی آن بیش از بودجه‌ای است که دولت برای بخش راه تامین می‌کند به ویژه بازماندگان این افراد به معضلات مختلف دچار می‌شوند.
عثمانی سوانح جاده‌ای را به دلیل وضعیت نامناسب راه‌های کشور دانست و یادآور شد: کسانی که در راه‌ها از بین می‌روند افرادی هستند که توان خرید خودروهای چند صد میلیونی را ندارند و پیکان‌سواران و پژوسواران هستند.
این عضو فراکسیون امید با بیان اینکه توزیع اعتبارات در بخش راه بر اساس چانه‌زنی است و عدالت در آن رعایت نمی‌شود، گفت: متاسفانه ما شاهد عدم توازون در پیشرفت پروژه‌های راهسازی هستیم و مناطقی که قدرت لابی‌گری بالایی دارند، بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرند. بر این اساس به نظر می‌رسد شاخص‌های منطقی و منصفانه برای توزیع اعتبارات استفاده نمی‌شود.
عثمانی ادامه داد: ضریب پوشش آسفالت راه روستایی در یک جا ۹۰ درصد و در جای دیگر کمتر از ۳۵ درصد است. این تفاوت باعث شکاف، نارضایتی و مسائلی از این دست می‌شود.
این نماینده مجلس با طرح این سوال که دولت چه اقدامی در حوزه مسکن انجام داده، گفت: مسکن مهر باعث شده بود بخش قابل توجهی از مردم که نمی‌توانستند به مسکن دست پیدا کنند صاحب خانه شوند ولی دولت تدبیر و امید قرار بود مسکن اجتماعی را جانشین کند و بعد از پنج سال غیر از سکوت، هیچ اقدامی انجام نداده است. این در حالی است که وزارت راه متصدی مسکن کشور است.
عثمانی با انتقاد از مشکلات طرح‌های جامع شهری، اظهار کرد: چرا به جان مهندسین افتاده‌اید؟ اگر کارفرما، ناظر خود را انتخاب کند آیا چیزی از نظارت باقی می‌ماند؟ NGO ها و سازمان نظام مهندسی برای دولت بار مالی ندارند، چرا با بخشنامه‌های مکرر باعث می‌شوید کار نظام مهندسی مختل شود؟
وی با انتقاد از نحوه اجرای طرح‌های هادی روستایی یادآور شد: باید محدوده طرح‌های هادی روستایی هر ۱۰ سال بازنگری شود. متاسفانه بنیاد مسکن جلوی این کار گرفته، آیا این کار صحیحی است که از مردم پول بگیریم و بعد با پول مردم طرح‌های هادی را اجرا کنیم؟
وی در پایان گفت: امروز کشور نیاز به تحرک دارد و موتور محرکه دولت باید به کار بیفتد در حالی که اکنون با خواست مردمی که به آقای روحانی رای دادند این سطح از کار و تحرک هرگز در سطح انتظار مردم نیست.
عثمانی مسکن مشکلات وزیر شهرسازی اعتبارات استیضاح طرح‌های مجلس جاده‌ای نماینده روستایی امروز وزارت تدبیر ندارند یادآور اقدامی مهندسی وزرا انتقاد متاسفانه نمی‌شود توزیع آخوندی هوایی کیست؟ مهندسین دریایی شدگان مرادی پاسخگوی افتاده‌اید؟ سه‌شنبه تبدیل هستیم قتلگاه اعتماد جریان اینکه موضوع
اخرین اخبار