وی افزود: این مراسم در قالب طرح هایی است که بنیاد اکرام در دستور دارد. تاسیس این بنیاد به دستور امیر سرتیپ کیومرث حیدری، فرمانده نزاجا پیرو تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص بهبود معیشت کارکنان نیروی زمینی صورت گرفت.
امیر میرزابیگی اضافه کرد: معظم له در جلسه انتصاب امیر حیدری به عنوان فرمانده نیروی زمینی ارتش و همچنین جلسات بعدی، تاکید زیادی بر مساله معیشت کارکنان نیروی زمینی داشتند که به طور ویژه پیگیری شود. در همین راستا امیر سرتیپ حیدری دستور این بنیاد را دادند که هدف آن تحت پوشش قرار دادن مسایل معیشتی کارکنان نیروی زمینی است.
رئیس بنیاد اکرام نیروی زمینی ارتش ادامه داد: این بنیاد در حال حاضر ۸ طرح را با عنوان «لبیک یا امام» در دستور کار دارد که در راس آن موضوع پیوند کارکنان نیروی زمینی و فرزندان کارکنان است. این امر در خصوص پیگیری امر رهبری و تشویق سنت حسنه ازدواج صورت می گیرد.
امیر میرزابیگی گفت: در همین رابطه بنیاد اکرام به زوجین ۴ قلم کالا شامل یخچال فریزر، جاروبرقی، اتوبخار و پلوپز تولید داخل اهدا می کند. در صورتی که زوجین هر دو از کارکنان و یا فرزندان نیروی زمینی باشند به هر کدام شان ۴ قلم تعلق می گیرد. این کالاها یا در مجالس پیوند اسمانی که در داخل بنیاد برگزار می شود اهدا می کنیم یا با هزینه نزاجا درب منزلشان تحویل داده می شود.
وی اظهار داشت: یکی دیگر از طرح های بنیاد اکرام مربوط به فرزندآوری است. هدف این طرح ترغیب به فرزندآوری و کمک به کارکنان نزاجا به خصوص در تولدهای دوقلو سه قلو است. بر این اساس برای هر تولد کارت هدیه و برای تولدهای دوقلو کارت هدیه دو و سه تومان به اضافه وام کم بهره ۱۰ میلیونی در نظر گرفته شده است.
امیر میرزابیگی خاطر نشان کرد: طرح بعدی مربوط کمک به بیماران صعب العلاج است. کارکنان و خانواده های نیروی زمینی تحت پوشش این طرح، می توانند با مراجعه به بیمارستان های ارتش از خدمات درمانی به صورت رایگان استفاده کنند.
وی ادامه داد: اگر درمان از عهده درمان بیمارستان ارتش برنیاید و یا نیاز به دستگاه هایی باشد که این بیمارستان ها در اختیار نداشته باشند، بیماران مذکور به بیمارستان درجه یک اعزام خواهند شد و در آنجا هم هزینه ها بر عهده نیروی زمینی است.
همچنین ما مستمری از ۱۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان بسته به سطح بیماری به این افردا پرداخت می کنیم. علاوه بر این در صورت نیاز کمک های متفر قه ای مثل ولیچر را هم در اختیار بیماران قرار می دهیم.
امیر میرزابیگی درباره کمک به کارکنان نزاجا برای تامین مسکن گفت: کسانی موفق به استفاده از خانه های سازمانی نمی شوند، بسته به نوع منطقه محروم تا مرکز از مستمری هایی تا مبلغ ۶۰۰ هزار تومن و وام کم بهره ۷ تا ۱۰ میلیون برخوردار می شوند.
وی تاکید کرد: هدف این طرح اجرای عدالت است که اگر کسی از خانه سازمانی برخوردار نیست نزاجا تاحدی هزینه هایش را برای تهیه مسکن پرداهت کند. طرح دیگری در همین رابطه برای خانه دار کردن کارکنان درنظر گرفته شده بر طبق آن قرار است کارکنان نیروی زمینی با ۱۰ تا ۱۵ سال خدمت صاحب خانه شوند.
رئیس بنیاد اکرام نزاجا تصریح کرد: از زمان افتتاح بنیاد اکرام قریب به ۸۰۰ نفر از طریق مراسم ازدواج آسمانی، مزدوج شدند. همچنین در قالب طرح فرزند آوری ۳۰۰ نفر کارت هدیه و وام دریافت کردند.
امیر میرزابیگی گفت: علاوه بر این به ۱۰ هزار و ۷۴۴ نفر نیز کمک نقدی و وام برای اجاره خانه پرداخت شده است. بیش از ۸ هزار نفر بیماران صعب العلاجی هم کمک های درنظر گرفته را دریافت کردند. ضمن آنکه به بیش از ۲۰۰ رتبه های برتر قرانی ورزشی فرهنگی کمک نقدی شده است.
وی خاطر نشان کرد: این طرح ها در یگان ها هم با همین صورت اجرا می شود و برای قرارگاه های مناطق هم در طول سال برنامه هایی داریم.