وی گفت: این امری که به لحاظ حیثیت و اعتبار بین المللی و دیپلماسی چندجانبه برای فرانسه و سایر کشورهای اروپایی همراه آن کم هزینه نخواهد بود.
حسینی ادامه داد: اظهارات مقامات فرانسوی و بیانیه ای که قبل از سفر آقای لودریان به تهران صادر شد متناسب با روند قبلی مناسبات دو کشور و گفتگوهایی که در باره رفع موانع همکاری های فیمابین صورت گرفته بود، نبود.
سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه با بیان اینکه فرانسه چنانچه واقعا به دنبال حفظ برجام است باید ملزومات آن را نیز پذیرا باشد، تصریح کرد: یکی از مهمترین این ملزومات، پایبندی عملی به تعهدات مندرج در برجام و نیز همراهی صادقانه با طرف کاملا متعهد برجام یعنی ایران می باشد.
وی افزود: طرح موضوعات و اتهاماتی مانند آن چه آمریکا در باره برنامه دفاعی موشکی جمهوری اسلامی و نقش ایران در منطقه ابراز داشته و همچنین مرتبط ساختن آن با اجرای برجام در تعارض با مفاد و متن برجام است. در باره وضعیت نابسامان منطقه و ناامنی و بی ثباتی ناشی از رشد افراط گرایی و تروریسم و نظامی گری برخی از رژیم ها در آن نیز فرانسه یکی از طرف هایی است که باید مسئولیت بپذیرد و پاسخگو باشد نه اینکه در قامت یک مدعی و پرسشگر ظاهر شود.
حسینی در پاسخ به این سوال که رفتار دیپلماتیک مسولان ایرانی نسبت به وزیر خارجه فرانسه به چه صورت بود؟ اظهار داشت: در حالی که برخی از طرف های غربی مسیر ناصوابی را دنبال می کنند و با نادیده گرفتن مسئولیت و تعهدات خود به دنبال زیاده خواهی و یا وارد کردن اتهامات بی پایه و تکراری ضد ایران هستند، مسئولین ذیربط کشورمان نیز باید با صراحت و قاطعیت، مواضع اصولی خود را اعلام کنند تا طرف مقابل در محاسبات خود دچار خطا و گمراهی نشود.
سفیر سابق ایران در ایتالیا بیان کرد: آن چه در سفر اخیر وزیر خارجه فرانسه به تهران شاهد بودیم اعلان مواضعی یکپارچه، هماهنگ، صریح و قاطع از سوی مقامات کشورمان بود که از ضروریات تنظیم مناسبات دوجانبه و بین المللی در شرایط حساس کنونی است.