وی افزود: برغم تلاش های بعمل آمده و حتی تشکیل ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا و مواجه شدن نظام و ملت ایران با یک جنگ اقتصادی تمام عیار و تحریم ظالمانه؛ با گذشت ۱۵ سال همچنان نیازمند استمرار تلاش ها و تقویت ظرفیت ها در این عرصه مهم هستیم.
سردار شریف با بیان اینکه قاچاق فراتر از بُعد اقتصادی، واقعیتی است که حاوی ابعاد امنیتی ـ سیاسی و فرهنگی نیز می باشد، تصریح کرد: مبارزه با قاچاق یا همان «اژدهای هفت سر» نیازمند اقدامات جهادی، انقلابی و قاطع و عدم انفعال برابر مقاومت های شدید و مانع تراشی ها است.
وی خاطرنشان کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی براساس رسالت و وظایف ذاتی خود و درخواست دولت و سایر دستگاهها آماده گره گشایی از مشکلات کشور و پاسخ به نیازهای نظام و انقلاب اسلامی در هر عرصه ای بوده است و هم اکنون نیز با تصمیم و تصریح شورای عالی امنیت ملی عهده دار مسئولیت خطیر مبارزه با قاچاق در خیلج فارس شده است.
سخنگوی سپاه مبارزه جدی و فراگیر با قاچاق کالا و ارز را کمک به رونق اقتصاد و و ایجاد اشتغال در کشور قلمداد کرد و گفت: یکی از مبادی ورودی قاچاق به کشور مرزهای دریایی است و سپاه با حضور گسترده و سیال در سواحل دریایی می تواند کمک تعیین کننده ای در این زمینه ایفا نماید و انشاء ا... روند و حاصل اقدامات خود در این عرصه را در فرصت های مقتضی به آگاهی ملت عظیم الشأن ایران خواهیم رساند.
مسئول روابط عمومی کل سپاه چگونگی ورود سپاه به عرصه مقابله با قاچاق در خلیج فارس را مستلزم شفاف شدن جزییات دانست و تاکید کرد: با ابلاغ جزییات و مکانیزم اجرایی توسط ستاد کل نیروهای مسلح، در آینده نزدیک فرمانده نیروی دریایی سپاه توضیحات بیشتری راجع به این موضوع خواهند داشت.