برگزیده ها

مازندمجلس: معاون هماهنگ کننده ارتش، تکیه بر توانایی های بومی و اتکا بر قدرت ملی را لازمه بقاء یک ملت دانست.

مازندمجلس:به گزارش خبرگزاری مهر، اولین کنفرانس ملی بیوالکترومغناطیس (فرصتها و چالشها) با حضور رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش، فرماندهان، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ارتش در سالن همایش این دانشگاه برگزار شد.

در این کنفرانس امیر دریادار حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش ضمن اشاره به قدمت مناقشات و جنگ بین کشورها در تاریخ بیان کرد: جنگ عمری به درازای عمر بشریت دارد و همواره وجود داشته اما امروزه نوع آن تغییر کرده است. جنگهای آینده نیز با جنگهایی که در حال حاضر مشاهده می کنیم یقیناً تفاوت خواهند داشت.

وی موقعیت جغرافیایی و ژئوپلتیکی ایران را از دیرباز هدفی قابل توجه برای دولت های استعماری و غربی توصیف و اضافه کرد: ایران همواره مورد تهاجم دشمنان بوده و در تحولات خطرناک به عنوان مرکز ثقل جهانی محسوب شده است و در جنگ جهانی دوم به عنوان پل پیروزی متفقین بر متحدین تلقی شد.  

امیر سیاری منابع غنی و معدنی ایران را از دیگر موارد اهمیت ایران برای چپاول گران غربی دانست و گفت: در دوران کنونی، وقوع انقلاب اسلامی و به چالش کشیدن دو نظام قالب جهانی یعنی بلوک کمونیسم شرق و کاپیتالیسم غرب مورد تهدید دشمنان بوده است. آنچه مهم است توانایی دفاع ما در مقابل متجاوزین است؛ مقام معظم رهبری در این¬خصوص می فرمایند: «کشوری که توانایی دفاع از خود را نداشته باشد، ملتی زنده نیست». تکیه بر توانایی¬های بومی و اتکا بر قدرت ملی، شرط و لازمه بقاء و حیات یک ملت است.

وی خاطرنشان کرد: دین مبین اسلام بر تفکر و تعقل بسیار تأکید کرده و مقام معظم رهبری نیز پیشرفت در عرصه تفکر و تعقل را بسیار حیاتی و مهم شمرده و جامعه را به تفکر اسلامی تشویق و رهنمون داشته، چرا که دشمنان با جنگ نرم درصدد نابودی تفکر اسلامی هستند.  

معاون هماهنگ کننده ارتش ابعاد پنجگانه بسط مفهومی جنگ را متحول کننده اساسی فضای جنگ خواند و خاطرنشان کرد: تحولات فضای رزم بر اثر تأثیرات ورود هر بُعد جدید به فضای رزم به وجود می آید. این ابعاد را بُعد سطح، زیرسطح، هوایی، زمان و بُعد ذهن انسان یا حوزه شناختی در بر می گیرند.

وی ویژگی حوزه شناختی جنگ را برداشته شدن محدودیت های زمان و فضا از طریق انبساط فضایی و انقباض فضایی خواند و افزود: یکی از مفاهیم و فناوری های نو ظهور فضای رزم پنج بُعدی، وجود سلاح های پیشرفته غیرمرگبار می باشد. سلاح های غیرمرگبار صرفاً شکاف زمانی بین هشدار و حمله مرگبار را پُر می کنند. طیف سلاح های الکترومغناطیسی و هدایت کننده انرژی مانند سلاح های فرکانس رادیویی، میکروویو پرقدرت، سلاح های لیزری، مهمات نوری، صوتی از جمله سلاح های غیرمرگبار پیشرفته محسوب می شوند.

امیر سیاری بهره برداری از امواج و انرژی های گوناگون در زمینه های نظامی را بسیار حائز اهمیت خواند و خاطرنشان کرد: اهمیت این موضوع تا به آنجا است که درمحافل علمی و فنی-نظامی امواج و انرژی ها به عنوان جایگزین سلاحهای نظامی کلاسیک شناخته شده اند. فناوری های روان انرژی به عنوان یکی از زیرشاخه های علوم شناختی به بررسی تأثیر امواج و انرژی های گوناگون بر ذهن انسان می پردازد و استفاده از بمب های الکترومغناطیس در جنگ های نوین، بسترساز بروز بیماریهای خاصی بر روی انسان است.  

وی در پایان با اشاره به فناوریهای نوین در صحنۀ جنگ گفت: مواردی مانند انقلاب دقت، سرعت و آگاهی وضعیتی از محیط عملیاتی از جمله این فناوری ها می باشند و ماهیت فکری این فناوری های نرم غالباً بر خلاقیت و نوآوری در تفکر، ایدئولوژی، عواطف، ارزشها، رفتارهای فردی، سازمانی و نیز جوامع انسانی است.

کننده انرژی عنوان فناوری انسان اهمیت جهانی سیاری اسلامی بسیار خواند خاطرنشان غیرمرگبار معاون توانایی نظامی شناختی هماهنگ دشمنان امواج پیشرفته گوناگون مانند فضایی انقلاب دانشگاه کنفرانس لازمه اشاره همواره رهبری محسوب تحولات ابعاد
اخرین اخبار