وی با بیان اینکه همه باید پرسشگر و همه باید پاسخگو باشند افزود: در نهاد انسان، پرسشگری نهادینه شده است. از طرف دیگر، به دلیل حب نفس و برخی غرایز، نسبت به پاسخگویی همیشه فرار می کنیم.
منتجب نیا گفت: پاسخگویی را نمی پسندیم اما پرسشگری را قبول داریم. باید همه انسان ها هم پرسشگر باشند و هم پاسخگو. هیچ کسی نمی تواند خود را از پرسشگری معاف بداند.
وی تصریح کرد: مساله پاسخگویی مهم است. در قرآن روی پرسش و پاسخ تاکید شده است. اربابان قدرت و اولیای امور باید بیش از هر کس دیگری پاسخگو باشند چون قدرت، توهم زا و تبخترآور است.
قائم مقام دبیرکل حزب اعتماد ملی تاکید کرد: پرسشگری، حق مسلم مردم است که از صاحبان قدرت بپرسند. احدی و نهادی نمی تواند ادعا کند که من از پاسخگویی معاف هستم. پرسشگری مساله ای عام است.
منتجب نیا اظهار داشت: وقتی قدرت را به دست می گیریم، فراتر از قانون حرکت می کنیم و خود را مستثنا از پاسخگویی می دانیم؛ در این صورت، اعتراض ها و سوال ها انباشته می شود که اگر پیشگیری صورت نگیرد، به حرکت های تخریبی و گسترده خواهد انجامید.
وی اضافه کرد: چرا مردم نباید در کشور ما آزادانه تجمع و اعتراض کنند و نیروهای امنیتی به جای برخورد با آن ها امنیت آن ها را تامین کنند؟ چرا در کشور، فضایی را تعبیه نکنیم تا صاحب نظران و اندیشمندان بیایند و نظرات شان را بیان کنند و ما هم با گوش جان بشویم و عمل کنیم؛ نه اینکه فقط تشویق کنیم و شعار بدهیم.
منتجب نیا گفت: روحانی گفت که فریاد مردم را شنیدیم؛ اگر روحانی و روحانی ها و همه مسئولان این فریاد را شنیدند و عمل کردند، جلوی این حرکت گرفته می شود در غیر اینصورت با دستور و رهنمود این آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد.