غلامعلی جعفرزاده نایبرئیس فراکسیون مستقلین بااشاره به مطرحشدن استیضاح دو وزیر کار و راه، گفت: من با استیضاح موافق نیستم و فکرمیکنم که استیضاحها منطقی نیست بلکه احساسی است. هنوز هیچ استیضاحی بهصورت منطقیدنبال نمیشود. اما به نظر میرسد استیضاح آخوندی لب مرز و خیلی خطری است.
به گزارش نامه نيوز،وی بابیان اینکه احتمال رأیآوری استیضاح وزیر راه در مجلس وجود دارد، تصریح کرد: امکان رأیآوری استیضاح وزیرراه وجود دارد. اگرچه آقای آخوندی فرد ماهر و حرفهای است و با زدن حرفهای منطقی واستدلالی میتواند هر استیضاح را تحتالشعاع قرار دهد. اما اگر قرار باشد بگویم میاناستیضاحهایی که مطرح است کدامیک پایگاه قویتری دارد میگویم استیضاح آقای آخوندیدر مجلس پایگاه قویتری دارد. مجلس به سمتی میرود که آقای آخوندی استیضاح شود.
این نماینده مجلس با اشاره به سقوط هواپیمای پروازتهران-یاسوج، خاطرنشان کرد: این هواپیما کهنه بود و کسانی که همسو با ترامپ سنگاندازیکردند یعنی دلواپسها باید برای سقوط هواپیما پاسخگو باشند که اجازه ندادند، کمک نکردندو در راه برجام سنگاندازی کردند. اگر دلواپسها مقداری در برجام کمک میکردند شایدما وضعیت ناوگان هواییمان به این شکل نبود.
جعفرزاده به انتقاداتی که به عباس آخوندی وزیر راهوارد است اشاره کرد و گفت: ایشان بر روی حملونقل ریلی خیلی اولویتی نگذاشت درحالیکهبه خطوط ریلی بیشتر از خطوط هوایی نیاز داریم. وزیر راه اولویت کاری خود را خوب تعییننکرد و ما در خطوط ریلی ضعیف هستیم. اگر خطوط ریلی ما قوی بود خسارت و هزینههایماندر کشور کاهش پیدا میکرد.
وی تاکید کرد: اما کهنه بودن ناوگان هوایی و قدمت70 ساله آن به آقای آخوندی برنمیگردد و شرایط جاری کشور، تحریمهای ناجوانمردانه وعدم همکاری در برجام باعث شد که این اتفاقها بیفتد و خطوط هوایی اینگونه شود. ایرادیکه به آقای آخوندی وارد است اینکه اولویتبندی برای خطوط ریلی و راهی ندارد. در ریلیبینهایت ضعیف هستیم. همچنین برنامهای برای خطوط آبی ندارند و خطوط آبی ما در کشوربسیار ضعیف است. برای مثال در شمال غربی کشور از جایی مانند آستارا بهراحتی میتوانبا اتوبوس دریایی به بهشهر رفت اما ما اتوبوس دریایی نداریم. بنابراین ایرادی ازلحاظفنی به عملکرد آقای آخوندی وارد است اما اینکه ناوگان هوایی کهنه است نمیتوان کاری کرد.
این نماینده مجلس در خصوص اینکه کدام جناح سیاسیبه دنبال استیضاح وزیر راه است، اظهارداشت: جریان سیاسی همراه نیست و استیضاح وزیرراه جریانی نیست بلکه بیشتر افراد اثرگذار هستند که از ایشان ابراز ناراحتی میکنند.
جعفرزاده در خصوص چرایی عدم دستیابی به دستاوردهایبرجام، اظهارداشت: رسیدیم اما آن چیز رؤیایی که برای آن تصور میکردند تحقق پیدا نکرد.اما برجام از سقوط خیلی از مسائل جلوگیری کرد. بجای اینکه فروش نفت به روزی 200 هزاربشکه برسد به 2/5 میلیون بشکه رسید و این یک دستاورد است. این بزرگترین دستاورد ویکی از مهمترین اقدامات برجام بود.
وی در پاسخ به اینکه آیا استیضاح وزیر راه در فراکسیونمستقلین بررسی میشود، گفت: بنده بهشخصه با استیضاح وزیر موافق نیستیم و هیچ استیضاحیرا امضا نکردم. چون ما رصد میکنیم و هیچکدام از این استیضاحها حاصل مطالعه و بررسینیست بلکه یکبخشی از آن به دلیل عصبانیتها، یکبخشی ناراحتیها و دلخوریها است وکارشناسی نیست.
جعفرزاده در خصوص اینکه آیا مطرحشدن سؤال از رییسجمهور و استیضاحهای اخیر در یک راستا است؟ گفت: نه بدین شکل نیست. استیضاحها بیشتربه دلیل مشکلات فردی و منطقهای است اما سؤال از رییس جمهور حزبی و جناحی است. شماببینید چه کسانی کاغذ سؤال از رییس جمهور را در صحن مجلس به دست گرفتهاند و میچرخندآنوقت به جواب سوالتان میرسید.
منبع:اعتماد آنلاين