مازندمجلس: معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده از آمار دو تا سه برابری بیکاری زنان تحصیلکرده نسبت به مردان خبرداد.
وی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت دیجیتال جنسیت نمی شناسد اظهار کرد: دراین فضا تبعیضی وجود ندارد و با توجه به اینکه در کشور ما دسترسی به فناوری اطلاعات در شهرها و روستا وجود دارد می توان از این بستر برای حضور زنان در عرصههای اقتصادی استفاده کرد.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه در قانون اساسی، برنامه ششم توسعه و سیاستهای ابلاغی رییس جمهور بر اصل عدالت تاکید فراوان شده است اظهار کرد: یکی از مصادیق ایجاد عدالت مربوط به برابریهای جنسیتی است و این به آن معنا است که باید فرصتهای برابری در اختیار زنان و مردان قرار گیرد. باتوجه به نقش بیبدیل زنان در خانواده بایدتلاش کنیم تا شرایط برای حضور آنها فراهم شود.
ابتکار با بیان اینکه نقش زنان در حوزه سیاست و فرهنگی غیر قابل اغماض است ادامه داد: در دولت یازدهم و دوازدهم توجه جدی به زنان شده است و همچنین ماده ۱۰۱ تمام دستگاههای دولتی را مکلف کرده است تا در نگاهشان به فرصتها ، تعادل جنسیتی را در نظر بگیرند. در حال حاضر نیز این نگاه در دستگاههای دولتی وجود دارد.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه مسولیت توجه به زنان تنها به یک دستگاه مربوط نیست توضیح داد: به دنبال تدوین شاخصهایی نظیر دسترسی به فناوری اطلاعات و استفاده از آن در مهارتهای زندگی هستیم.
وی در ادامه بر ایجاد نقشه راه مشترک و مشخص بین همه دستگاهها برای ایجاد هم افزایی در حوزه زنان تاکید کرد و گفت: بعد از این مسئله باید تلاش کنیم تا وارد همکاریهای بین المللی در این حوزه شویم چرا که با توجه به کار زنان روستایی و تولید زنان شهری یکی از چالشهای آنها بازاریابی برای محصولاتشان است. این نقشه راه تنها به بخش دولتی مربوط نیست بلکه باید مراکز خصوصی و دستگاههای علمی و دانشگاهی را مورد توجه قرار دهند.
منبع : نامه نیوز