مازندمجلس: پس از مدت ها محمدرضا عارف یکبار دیگر از ماجرای ژن برتر سخن گفته و تاکید کرده فرزندش شخصیت مستقلی دارد.
به گزارش نامه نیوز این اظهارات موج زیاد و کم سابقه ای در فضای مجازی به راه انداخت و تا مدت ها هشتک #ژن برتر مایه طنز و البته انتقاد مردم به آقازادههای مدعی شد.
اما چند روز بعد محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید در پاسخ به سوالی درباره بحث ژن خوب که فرزندش مطرح کرده بود، اظهار داشت: نظر خاصی ندارم. به اندازه کافی در فضای مجازی افاضه فرمودند و فکر میکنم کافی است.
وی در مورد اینکه آیا در این زمینه به فرزندتان توصیهای نکردید، ادامه داد: من همان توصیهای را که به همه جوانان دارم به فرزند خودم هم میکنم حالا چقدر موثر باشد و یا چقدر نباشد نمیدانم.
رئیس فراکسیون امید با بیان اینکه در فضای بداخلاقی از این مسئله بسیار سوء استفاده شد، تصریح کرد: به اندازه کافی درباره این موضوع بحث و سوء استفاده شده و میخواهید من چه نظری بدهم؟
وی گفت: فرزند من همیشه شاگرد ممتاز بوده و در هر مسابقهای شرکت کرد اول شد و گفته من این را از پدر و مادرم که همواره در تحصیلاتشان شاگرد اول بودند به ارث بردهام اما از آن سوء استفاده شد.
بیشتر بخوانبد:ژن خوب یعنی شهدا نه آقازادهها
نماینده مردم تهران در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه فکر نمیکنید این اظهار نظر فرزند شما جامعه را طبقه بندی کرد و آثار منفی داشت؟ سکوت کرد و هیچ پاسخی نداد.
این اظهارات نیز واکنش های منفی و انتقادی زیادی علیه عارف و پسرش در فضای مجازی شکل داد. کاربران با انتشار پستهایی به صحبت های محمدرضا عارف واکنش نشان دادند؛ آنها اینکه فردی در دوران تحصیلش شاگرد اول بوده یا در مسابقات اول میشده را دلیلی بر تضمین موفقیت یک فرد در جامعه ندانستند.
با این وجود پس از مدت ها محمدرضا عارف یکبار دیگر از ماجرای ژن برتر سخن گفته و تاکید کرده فرزندش شخصیت مستقلی دارد و در آن گفتگو درباره ظرفیت اجتماعیاش حرف زده است!
در ذیل بخشی از گفتگوی محمدرضا عارف با روزنامه شرق را می خوانید:
درباره حاشیههایی که به دنبال فیلم پسر شما منتشر شد، آن زمان مصاحبهای کردید و خیلی به صحبتهایی که در شبکههای مجازی گفته میشد پاسخ ندادید، اما به نظرم بعد از آن اتفاق چهره شما خیلی مخدوش شد. انتظار این بود که حداقل عذرخواهی کنید چون فیلم جالبی نبود. ببینید، من دراینباره در نشستی خبری که در مجلس برگزار شد موضع خودم را مطرح کردهام. فرزندم شخصیت حقیقی مستقلی دارد... .
اما گاهی هم نمیتوان جدا کرد. شکل سخنان ایشان نوعی خودبزرگبینی را به مخاطب منتقل میکرد. اینطور نیست، ایشان واقعا احساس خودبزرگبینی ندارد. درباره ظرفیت اجتماعیاش حرفی زده، ولی نکتهای که خودش همیشه میگوید این است که کاش همه آن مصاحبه ٢٥دقیقهای را بهصورت کامل میدیدند و بعد قضاوت میکردند.
اتفاقا من آن مصاحبه را کامل دیدم، اما شاید چندان درست نباشد که آدم به تبار خانوادگیاش این همه ببالد. بحث اصالت خانوادگی را مطرح میکند نه بحث برتری خانوادگی را. البته من قبلا هم مطرح کردم که هر انساني بماهو انسان هیچ برتری نسبت به انساني ديگر ندارد و منظور او هم مطمئنا برتریجویی نبود، هرچند اگر با من مشورت میکرد به او میگفتم مصاحبهای انجام ندهد، چون طرح برخی موضوعات بهدلیل برخی ذهنیتها در جامعه باعث ایجاد حاشیههایی میشود.
بههرحال واکنش شما تا همینجا هم برای افکار عمومی قانعکننده نیست. ملاک برای قضاوت درباره موضعگیری انجامشده نباید مصاحبه چند ثانیهای آنهم در هنگام ورد به آسانسور آنهم در شرایط خارج از استانداردهای یک مصاحبه باشد. من در نشست خبری صراحتا دراینباره صحبت کردهام و میتوانید به آن مصاحبه مراجعه کنید.
اما صحبت از رتبه کنکور پدر و مادر واقعا چقدر در یک برنامه اهمیت دارد؟ قطعا اگر این مسائل را مطرح نمیکرد خیلی بهتر بود.
منابع:جهان نیوز/روزنامه شرق
منبع : نامه نیوز