مازندمجلس: نماینده مجلس درباره ریشههای شکلگیری فساد در بین برخی از مسئولان میگوید: دولت روحانی برآیند دولت میرحسین موسوی، دولت کارگزاران و دولت اصلاحات است و ظاهرا احمدینژاد و جریان انحرافی هم به روحانی رای داده بودند.
به گزارش نامه نیوز او در انتخابات مجلس دهم نیز مجددا از همین حوزه انتخاباتی به مجلس شورای اسلامی راه یافت. وی در تاریخ سوم اردیبهشت ۱۳۹۶ همزمان با کاندیداتوری محمدباقر قالیباف بهعنوان رئیس ستاد انتخاباتی وی انتخاب شد. وی در مصاحبه نیمنگاهی به دولت روحانی دارد و میگوید: «دولت آقای روحانی برآیند دولت میرحسین موسوی، دولت کارگزاران و دولت اصلاحات است و کسی شک ندارد که آقای روحانی بدون حمایت همه دولتهای گذشته امکان رایآوری نداشت».
دهقان بر این باور است که فساد در این دولت بیشتر شده و میگوید: «مجید انصاری در اول دولت میگفت کار من مبارزه با فساد است و نگران نباشید، اما در ادامه دیدیم که برادر رئیسجمهور و معاون اول ایشان به دلیل مسائل مالی بازداشت شدند و میتوان گفت که بعد از اظهارات انصاری فسادها در دولت جوشید.»
او میگوید هیچ ارادهای در برابر فساد در این سالها وجود نداشته است. دهقان وزرای کابینه روحانی را پیر و فرسوده معرفی میکند و میگوید: «وزرای روحانی به لحاظ روحی از خوی مردمی و روحیه انقلابی فاصله گرفتهاند و فرزندانشان بزرگ شدهاند و بسیاری از آنها گرفتار ثروتاندوزی و بعضا زندگیهای قارونی هستند و قطعا نمیتوانند کشور را اداره کنند. بعضی از وزرا از اینکه رئیسجمهور را نمیتوانند ببینند، گلایه میکنند. کسی هم نیست که اختلاف آنها را حلوفصل کند و به آنها روحیه بدهد.» او معتقد است قانون بررسی اموال مسئولان در کشوی میز رئیس قوه قضائیه است و برای آن آییننامهای ننوشتهاند. در ادامه بخش هایی از گفت و گوی «فرهیختگان» با محمد دهقان می آید:وزارت اطلاعات در مبارزه با فساد دسته خود را نمیبُرد
محمد دهقان نماینده مجلس درباره ریشههای شکلگیری فساد در بین برخی از مسئولان میگوید:- دولت روحانی برآیند دولت میرحسین موسوی، دولت کارگزاران و دولت اصلاحات است و ظاهرا احمدینژاد و جریان انحرافی هم به روحانی رای داده بودند.- این مدیران امتحان پس داده و اکثرا فرسوده ۴۰ سال گذشته است که بسیاری از آنها گرفتار ثروتاندوزی و بعضا زندگیهای قارونی هستند، قطعا نمیتوانند کشور را اداره کنند.- بعضی از وزرا از اینکه رئیسجمهور را نمیتوانند ببینند گلایه میکنند، بعضی از آنها هم روحیه کار ندارند.- بیشتر موسسات مالی در دوران سازندگی شکل گرفت.
- مردم از فاسد شدن مسئولان به خیابانها آمدند.- انصاری در اول دولت میگفت کار من مبارزه با فساد است؛ در ادامه فسادها در دولت جوشید.- برخیها اگر انقلاب نبود باید چوپانی میکردند.- زندگی مدیران کشور با مستضعفان زمین تا آسمان متفاوت است.- مسئولی که ثروت قارونی جمع کرده، باید به بیتالمال برگرداند.- دولت روحانی با تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد مخالف است.- وزارت اطلاعات درمبارزه با فساد موفق نبوده؛چاقو دسته خود را نمیبرد، وزیر اطلاعات هوای دولت را دارد.- لاریجانی در مبارزه با مفاسد اقتصادی ملاحظه دولت را میکند.- امروز همه معتقدند که فساد در کشور به مرز هشدار رسیده است.- برخیها دم از مبارزه با فساد میزنند ولی از وزرای رانتی حمایت میکنند.
منبع : نامه نیوز