مازندمجلس: به دنبال رفتارهای اخیر محمود احمدی نژاد، عباس عبدی در یادداشتی عنوان کرد که او به پیش بینی يكی از صوفيهاي شناختهشده هند به نام عبدالقادر دل بسته است. کنعانی مقدم اما می گوید: احمدی نژاد تا کنون به اندازه کافی عملیات انتحاری انجام داده و با ادامه این اقدامات، سرنوشتی جز سقوط پرهزینه نخواهد داشت.
بر اساس یادداشت مذکور، عبدالقادر در شهر نيسور در ايالت بنگلور در جنوب هند زندگی می کند و پايان حكومت ايران را دو سال قبل پيشگويي کرده. به گفته عبدی، او آموزگار مستقيم نظريهپرداز دولت سابق است و قطعا اين پيشگويي را به اطلاع وي هم رسانده؛ ظاهرا چنين برداشتي شده كه اگر پرچم اپوزيسيوني به زمين افتاده! را بردارند جانشين بلافصل آن خواهند بود!
شروع ماجرا از انتخابات 88
موضوع رمالی و دخالت آن در تصمیم گیری های قوه مجریه، در دولت دوم محمود احمدی نژاد به اوج خود رسید. این موضوع در جریان انتخابات ریاست جمهوری 88 نیز مطرح شده بود. پس از انتخابات و انتصاب اسفندیار رحیم مشایی به معاون اولی، ناگهان این موضوع داغ تر شد؛ این بار بر خلاف رقابت های انتخاباتی، اصولگرایانی که ماه ها از احمدی نژاد حمایت کرده بودند، و با معاون اولی مشایی مخالف بودند او را متهم به استفاده از رمال ها کردند.
علیرضا زاکانی، در مخالفت با مشایی گفت: خط گیری از کسانی که به هیچ وجه مورد تایید بزرگان دینی و مبتنی بر اصول و عقاید مذهبی ما نیستند و رفت و آمدهای مشکوک به خارج از کشور بدنبال مدد گیری از برخی خرافات هم از مسائلی است که صلاحیت ایشان برای تصدی یک پست میانی را زیر سوال می برد چه رسد به اینکه شخص دوم کابینه شود.
اصولگرایان موضوع رمالی را داغ کردند
با اوج گیری حملات اصولگرایان به مشایی، و رسانه ای شدن دستخط مقام معظم رهبری، مشایی در نهایت استعفا داد. یک روز بعد، سایت جهان نیوز نزدیک به زاکانی، خبری منتشر کرد که بر اساس آن «یکی از مقامات ارشد کشور» به ارتباط با مرتاض ۴۰۰ ساله هندی متهم شده و طی سفرهای متعدد به هند، برای «پیشبینی تحولات جهان و بعضاً ایران» با مرتاض یادشده دیدار کرده بود. همچنین وی «دیدارهای بسیار منظم» با برخی « افراد عجیب و غریب» در ایران داشته است که که گرایشات مشابهی با مرتاض هندی دارند.
اولین واکنش مشایی به این اتهامات، یک سال دیرتر در سال 89 بیان شد. او در 29 تیرماه 89 گفت که فقط دو بار به هند رفته و توضیح داد که «من که ملاقاتی با مرتاض ۴۰۰ ساله نداشتم و فکر میکنم اصلاً مرتاض ۴۰۰ ساله یک قصه است و یک دروغ است. اصلاً مرتاض ۴۰۰ساله کیست؟… شخصی آمده خدمت دکتر احمدینژاد گفته که فلان شخصیت بسیار ارزشمند گفته که میگویند مشایی احمدینژاد را سحر کرده است. ... مشایی باطل است؟ خوب بیایید بحث کنیم. اگر تو حق هستی چرا میگویی این سحر میکند؟ تو که حق نداری این را بگویی. تو باید بیایی بشنوی که مشایی چه میگوید؟ دین ما در برابر سحر مگر شکست خورده است؟ یعنی ما در برابر سحر ناتوانیم؟ قدرت نداریم؟ نور خدا در سحر هضم میشود؟ این چه منطقی است؟ اگر وقت کردیم من دلیلش را میگویم. اصلاً این منطق باطل است. جبهه باطل جبهه حق را متهم به سحر و جادو میکند. پیامبران به سحر و جادو متهم بودند. اولیاء و اوصیا متهم به سحر و جادو بودند. چون اصلاً مردم نروند پیش اینها»
او سه هفته بعد هم گفت که «شما چرا اینقدر دستتان در دین خالی است که اگر مشایی سحر می کند، آن را باطل نمی کنید و چرا میترسید؟ یعنی بین شما یک نفر هم پیدا نمی شود بتواند سحر مشایی را باطل کند و احمدی نژاد را از سحر نجات دهد؟ پس در همه این سال ها چه کار می کردید چه خواندید؟ چهقدر عبادت کردید؟»
در اردیبهشت ماه سال 90، همزمان با ماجرای خانه نشینی احمدی نژاد، حملات اصولگرایان به او هم شدت گرفت. در این زمان بار دیگر ماجرای «رمالی» بحث داغ آنها شد. مرتضی نبوی، هفتم اردیبهشت گفت استفاده جریان انحرافی از سحر و جادو و بهرهگیری از ماورای طبیعت «نمیتواند دور از ذهن باشد» و «خود اینها بعضا مدعی چنین ارتباطاتی شدند؛ یعنی منکر نبودند.
حسین فدایی هم در این خصوص گفت: «به نظر می رسد این جریان انحرافی با توسل به یک سری مسائل شیطانی که دور از واقعیت هم نیست و طبق آیات قرآنی جزو اعتقادات مسلمانان هم هست، سعی می کنند افراد را تحت تأثیر قرار دهند.اجنّه امروز نیز در دنیا زندگی می کنند که داستان آنها در قرآن مفصل آمده است و سخن از توانایی آنها بسیار است.آنها طبق آیات قرآن علیه انبیا توطئه میکردند، لذا شاید این جریان انحرافی با توسل به بعضی از افرادی که از طریق راه باطل، فسادانگیز و انحرافی به برخی توانمندیهای ماورائی رسیدند، سوء استفاده میکنند و جاذبههای این گروه توانسته تأثیری روی برخی افراد بگذارد و حمایت ایشان را جلب کند.»
مجتبی ذوالنور نیز در این خصوص گفت: «آقای احمدی نژاد می فرمایند مشایی قله ای است عظیم که قابل درک نیست، و بسیاری نمی توانند آن را درک کنند؛ باید پرسید مگر مشایی از دماغ فیل افتاده؟ از کجا آمده؟ چی از این مشایی دیده ای؟ جز ارتباط با جن گیرها و فال بین ها و طالع بین ها و آیینه بین ها و مرتاضها و ... و بعد هم بیاید یک پیشگویی هایی بلغور کند؛ آقای احمدی نژاد هم فکر کند ایشان یک حجت الهی است، ایشان نماینده امام زمان(عج) بر روی زمین است، ایشان رابطه خدای متعال با زمین و واسطه فیض الهی است؛ این تلقی ها، تلقی های انحرافی است...فردی مانند یعقوبی یک فرزند شهید است که مانند برخی از مرتاض ها توانمندی هایی دارد...امروزه جریان خرافی انحرافی و شیادی به هم گره خورده است.این که می گوییم خدا آقای احمدی نژاد را از دست این ها نجات دهد، دعایی است که شما طلبه ها هم باید سر نماز خود این را بگویید.»
۲۱ اردیبهشت، آیتالله صادق آملی لاریجانی، رئیس قوه قضاییه هم به این ماجرا واکنش نشان داد و گفت: «متأسفانه عقیده اینها اینگونه است که در روابط با نامحرم آزادند، در تماس با روشنفکران سکولار و گاه ملحد و پریدن با آنها آزاد هستند، در رجوع به جنگیر و رمال آزادند، با دراویش آزادند، آیا این است حدود الهی؟ این است حرمات الهی؟ … این جریان انحرافی در حالی که جنگیری و رمالی را روشنفکری جا میزنند در کمرنگ کردن نقش عالمان دینی و متخصصان علوم حقه تلاش میکنند.»
نقل قول مشهور آیت الله مصباح
اما مشهورترین اظهارنظر در این خصوص را سه روز بعد از آن، آیتالله محمدتقی مصباح یزدی، از حامیان جدی محمود احمدی نژاد در دو انتخابات 84 و 88، مطرح کرد. او به صراحت از «سحر» شدن احمدی نژاد و شیفتگی او به مشایی به همین دلیل، سخن به میان آورد و گفت: «یک وقتی به برخی از دوستان نزدیکم گفتم که بیش از ۹۰ درصد معتقدم که او سحر شده است! این وضعیت ابداً طبیعی نیست. هیچ آدم عاقلی چنین کارهایی نمیکند، مگر آن که اختیار از او سلب شده باشد. ... روی کارها و حرفهای شخص جنجالآفرین حساس شدیم، دیدیم خیلی حرفهای بوداری است و اصلاً حرفهای سادهای نیست. بنده روز به روز احساس کردم که خطر بسیار عظیمی در این جریان نهفته است و تلاش زیادی در این راه شده. عقلم نمیرسید که آیا هیپنوتیزم است، سحر است، ارتباط با مرتاضین است؟ بنده این جور چیزها را بلد نیستم، ولی میدانستم که در این قضیه، چیزی غیرطبیعی وجود دارد. دیدیم که این شخص مسئلهدار [مشایی]، این آقا [احمدی نژاد] را مسخر کرده و او توی مشتش هست. البته قرائن فراوانند و خود شما بیشتر از ما اطلاع دارید که حتی تأثیر نگاه و برخورد و آثار طلسمات و چیزهایی از این قبیل در کار است. البته اینها همه مسموعات هستند و بنده به چشم خودم ندیدهام.»
پس از اظهارات آیت الله مصباح، یکی از سایت های حامی مشایی در مطلبی به دفاع از جن گیری پرداخت و تلویحا تایید کرد که می توان از خدمات جن های خوب استفاده کرد. سایت محرمانه آنلاین در توضیح این خدمات نوشت «چون جن میتواند فاصلههای زمانی و مکانی را در چشم بر هم زدنی طی کند، امکان آگاهی از خبرهایی را دارد که انسان از آن بیاطلاع است.»
بازداشت رمال منسوب به دولت احمدی نژادهمزمان با اوج گیری این بحث ها، عده ای با اتهام «رمال و جن گیر» دستگیر می شوند. مشهورترین این افراد «عباس غفاری» است.
۱۸ اردیبهشت، روزنامه کیهان به جزئیات دستگیری «عباس.غ» و اعتراف او به ارتباط با برخی از اعضای جریان انحرافی اشاره کرد و نوشت که یکی از اعضای برجسته این جریان در برخی از مناسبات سیاسی از توان شیطانی و غیرشرعی این افراد استفاده کرده است.
۲۶ اردیبهشت هم جوان آنلاین نوشت: «گفته میشود فرد مزبور با توجه به تصرف شیطانی که داشته بسیاری از پروژههای اقتصادی جریان انحرافی و مواردی را که مستقیماً با لیدر این جریان و نزدیکانش مربوط بوده که نیاز به دستورات لازم داشته با قدرت وی منجر به پاراف می شده و نامبرده از این پروژههای کلان درصدهای نجومی دریافت میکرده است. گفتنی است رمال مذکور در دفتر لیدر جریان انحرافی دارای جایگاه و اتاقی خاص بوده که هیچ کس جز این دو و یکی – دو چهره مطمئن در این جریان حق ورود به آن را نداشتند.»
دو روز بعد، همین سایت درباره فرد بازداشت شده نوشت: «در پرونده وی برداشتن بکارت دختران و ارتباط با زنان شوهردار وجود داشته است… گفته میشود تاکنون ۳۶۰ فقره تجاوز در پرونده وی ثبت شده است. همچنین گفته میشود وی به ریاضتهای عجیب غیرشرعی دست زده و به طور مثال روزانه از مدفوع خشک شده خود تناول میکرده است.»
واکنش احمدی نژاد
محمود احمدینژاد در اولین واکنش به این بازداشت، در ۱۸ اردیبهشت گفت: « ما که شوخی گرفتیم و گفتیم بالاخره خواستهاند یک اسباب خندهای برای مردم بشود… امیدوارم خودشان هم متوجه باشند. ننویسند و منتشر نکنند، زشت است. منتسب کردن این نظام الهی و موفق که امروز در دنیا دارد میدرخشد، یا خدمتگزاران صادق آن به این حرفها جفا به این ملت است.»
او در۱۷ خرداد همان سال هم در واکنشی مجدد گفت: «من چه توضیحی بدهم. آنها که میگویند باید دلیل بیاورند. حالا هم که آنها را گرفتهاند، بگذارند دولت کارش را انجام دهد. یعنی آن سفینهای که به هوا فرستادیم کار آنها بود؟»اصولگرایان البته کمی بعد از این ماجرا، با این تحلیل که ماجرای جریان انحرافی فراتر از ارتباط با اجنه است، مسیر تحلیل های خود را تغییر دادند.
به طور مثال، حسین شریعتمداری در ۷ خرداد گفت: «آیا نباید این سؤال برای مسئولان مربوطه مطرح باشد که چرا مواضع جنهای مرتبط با این جریان انحرافی با مواضع مقامات آمریکایی، انگلیسی و اسرائیلی شبیه است؟! اگر پای «جن» در میان باشد، باید گفت جریان انحرافی با جن های انگلیسی رابطه دارد!»
دو روز بعد هم محمدحسین صفار هرندی گفت که جریان انحرافی «جرمهای بزرگتری» مرتکب شده و به دنبال «تنزل دادن موضوع به جن گیری و رمالی» است.
سایت جهان نیوز نزدیک به زاکانی هم در ۵ مهر، با صراحت بیشتری این موضوع را مورد اشاره قرار داد: «این دست خبرهای بیاساس ساخته و پرداخته خود جریان انحرافی با هدف زیر سوال بردن واقعیتهایی است که درباره فساد مالی و عقیدتی این جریان منتشر میشود.»
حجت الاسلام محسنی اژه ای ۲۴ مرداد ۹۰ در خصوص دستگیری این افراد گفت: «دستگاه قضایی با اتهام و جرم برخورد دارد، نه با عنوان. ممکن است جنگیر از باب جنگیری خود، مرتکب جرم شود، ولی ما به اتهام جرمی که مرتکب شده، با او برخورد می کنیم. دو نفر از کسانی که معروف شده اند به جنگیر، در شرف رسیدگی پرونده در دادگاه است. قرار مجرمیت صادر شده و کیفرخواست در شرف صدور است و به دادگاه خواهد رفت.»
۱۲ آبان هم احمدی نژاد در واکنشی دوباره به کلی موضوع ارتباط با دستگیرشدگان را تکذیب کرد و گفت: «دولت را به ارتباط با رمالها متهم کردند، آخرش معلوم شد رمالها با همه ارتباط دارند الا دولت! ... اگر قرار بود کار ما با رمال و جنگیر باشد که نیاز نبود شهر به شهر برویم و جان بکنیم. به همان رمالها و اجنه میگفتیم که یک کاری بکنند! در ضمن اگر این رمال و جنگیرها کاری از دستشان بر میآمد که میتوانستند جلوی دستگیری خودشان را بگیرند. خوب پس کجاست؟ این همه گرفتید، رمال و جادوگر و گفتید با دولت ارتباط دارند؛ خوب کجا هستند؟ چهطور شد و صدایش به یکباره خوابید؟»
به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب»، یک سال بعد در۱۱ دی ۹۱، سخنگوی قوه قضاییه صدور حکم برای دو نفر از این افراد را تایید کرد و گفت: «اگرچه تحت این عنوان امکان دارد این موضوع در جامعه مطرح شود، ولی در کیفرخواست صادره، این عنوان مجرمانه نبوده است. در دادگاه این افراد محکوم شدهاند که باید بگویم دو نفر از آنها پروندهشان به دادگاه رفته و حکمشان صادر شده است.»
در ۷ اردیبهشت 92 خبری در رسانه ها منتشر شد که بر اساس آن، «عباس غفاری» آزاد شده است. با این حال، محسنیاژه ای، این موضوع را تکذیب کرد و گفت: این فرد مدت دو سال در زندان بود و حتی یک روز هم مرخصی نرفته است. برخلاف آنچه اعلام شده این فرد نه آزاد شده و نه به جایی منتقل شده است بلکه بعد از دو سال از مرخصی بهرهمند شده است.
حاشیه های این موضوع با پایان دولت احمدی نژاد هم تمام نشد. در تیرماه 92 که اواخر دولت احمدی نژاد بود، حجت الاسلام جعفر شجونی در کنایه ای به این موضوع و در پاسخ به اینکه آینده احمدی نژاد را چگونه پیش بینی می کنید گفت: «برای اینکه بفهمید آینده کاری احمدی نژاد چطور رقم می خورد بروید از جن گیر بپرسید، من که جن گیر نیستم.»
عباس غفاری سرانجام در فروردین ماه 93 از زندان آزاد شد.
پیش بینی عبدالقادر، صوفی مشهور هندی
از آن زمان تا کنون، پرداختن به موضوع رمالی و ارتباط آن با دولت احمدی نژاد تا حدی فروکش کرده بود تا اینکه پس از تحرکات اخیر احمدی نژاد، عباس عبدی این موضوع را زنده کرد.
او نوشت: «يكي از آشنايان قديمي حدود دو سال پيش براي مطالعه مسلكهاي صوفي و دراويش به جنوب هند شهر نيسور در ايالت بنگلور رفته بود كه از اين نظر خيلي مهم و مشهور است. در آنجا يكي از صوفيهاي شناختهشده به نام عبدالقادر را ملاقات ميكند و او پايان حكومت ايران را پيشگويي ميكند. وي آموزگار مستقيم نظريهپرداز دولت سابق است و قطعا اين پيشگويي را به اطلاع وي هم رسانده است. ظاهرا چنين برداشتي شده كه اگر پرچم اپوزيسيوني به زمين افتاده! را بردارند جانشين بلافصل آن خواهند بود! البته از موعد مذكور ظاهرا گذشته است و احتمالا بداء حاصل شده! ولي واقعيت تصميمات و سياستهاي اين جريان از گذشته دور بر همين مبنا و سياق بوده و هست.»
اینکه افرادی که از 8 سال پیش تا کنون از آنها نام برده شده، با مشایی و احمدی نژاد ارتباط داشته اند یا خیر، تصمیمات دولت با نظرات آنها اخذ می شده یا خیر، شاید با اطلاعات فعلی قابل اثبات نباشد، اما آنچه مسلم است اینکه رفتارهای احمدی نژاد و حلقه اولین نزدیکان او نه تنها این گمانه ها را از ذهن دور نمی کند بلکه به شدت آن را تقویت می کند.
واقعیت آن است که اظهارات این جریان نشان می دهد که تصمیمات آنها، بر مبنای پیشگویی گرفته می شود؛ چه در زمانی که دولت را در اختیار داشتند و چه در زمان حاضر. حال این پیشگویی از طرف خود آنها بوده و یا افراد دیگر، موضوع دیگری است.
کنعانی مقدم: سرنوشت احمدی نژاد سقوط پرهزینه است
حسین کنعانی مقدم، تحلیلگر اصولگرا در گفت و گو با خبرنگار «انتخاب»، در واکنش به رفتارهای اخیر احمدی نژاد و ادعای ارتباط آن با موضوع رمالی گفت: به نظر می رسد نیازی به رمز و اسطرلاب و جن و جن گیری نیست؛ رفتار امروز احمدی نزاد از بینش سیاسی او نشأ ت گرفته است.
کنعانی مقدم اضافه کرد: ارتباط دادن رفتار امروز احمدی نژاد با موضوع رمالی، آدرس غلط دادن است. احمدی نژاد با توجه به نوع نگاه سیاسی خود آگاهانه و با هدف کار خود را دنبال میکند؛ اگر رمال و جادو کارایی داشت او مشکل بقایی را با آن حل می کرد.
او ادامه داد: به نظر می رسید تحلیل احمدی نژاد بر این است که اکنون کشور دچار انسداد سیاسی شده و در این شرایط او قصد دارد خودش را به عنوان منجی و قهرمان صحنه معرفی کند که این موضوع شاید نشانه توهم او باشد؛ کسانی که این گونه می اندیشند پایداری چندانی نخواهند داشت.
کنعانی مقدم افزود: احمدی نژاد تا کنون به اندازه کافی عملیات انتحاری انجام داده و به سمتی رفته که ذره آبرویی که به دست آورده بود را هم از دست داده و با ادامه این اقدامات، سرنوشتی جز سقوط پرهزینه نخواهد داشت.
منبع : نامه نیوز