وی در خصوص گردشگری دریایی در هرمزگان اظهار داشت: این استان با دارا بودن بیش از هزار کیلومتر خط ساحلی در کنار خلیج فارس و دریای عمان و تنوع آب و هوایی می تواند در زمینه گردشگری ساحلی به خصوص در مسیر سیریک به جاسک بسیار گردشگر پذیر باشد.
اکرمی ادامه داد: جنگل های دریایی در خور آذینی و همچنین جزیره هرمز می توانند مقاصد گردشگری دریایی بسیار مناسبی انتخاب شوند.
معاون استاندار هرمزگان با اشاره به وجود بندر شهید باهنر به عنوان بزرگترین و پرتردد ترین بندر مسافری کشور که در سال گذشته بیش از ۵ میلیون مسافر دریایی از این بندر رفت و آمد داشته است، اظهار داشت: همچنین علاوه بر تردد میان بندر شهید باهنر به جزایر قشم، لارک و هرمز از دو بندر آفتاب و پهل به جزیره کیش تردد دریایی داریم.
اکرمی در خصوص سرمایه گذاری در جزیره هرمز و توسعه گردشگری دریایی، خاطرنشان کرد: چند هلدینگ بخش خصوصی و عمومی آمادگی خود را برای احداث هتل در جزیره هرمز اعلام کرده اند.
وی در باره ناوگان گردشگری دریایی نیز گفت: در سالهای اخیر در این زمینه پیشرفت های زیادی داشته ایم و بیشتر مسافران معتقدند ناوگان دریایی کاملاً نوسازی و مدرن شده است.
این مقام مسئول در استان هرمزگان درخصوص توسعه گردشگری در جزیره هرمز نیز تأکید کرد: بیشتر مسافرانی که به این جزیره وارد می شوند به دنبال سکونت در منازل بوم گردی هستند به همین دلیل احداث هتل های ۵ ستاره در آنجا ضرورتی ندارد.
اکرمی یادآور شد: استانداری هرمزگان به خانواده های ساکن جزیره هرمز که مایل به تبدیل منزل مسکونی خود به بوم گردی گردشگری هستند از محل ۱.۵ میلیارد دلار مصوب مجلس که از صندوق توسعه ملی برای اشتغال روستایی اختصاص یافته است تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان در خانواده تسهیلات می دهد ولی مجموع اعتبار دیده شده در این بخش در استان هرمزگان ۴۰ میلیارد تومان تا پایان امسال است.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر در خصوص اجرای مصوبه مجلس درباره الحاق جزیره هرمز به منطقه آزاد قشم، تصریح کرد: هنوز علیرغم مصوبه مجلس، اقدامات عملی مورد نیاز برای انجام این مصوبه صورت نگرفته است. استانداری هنوز در این استان نقش حاکمیتی دارد وبرای جزیره هرمز بخشدار تعیین می کنیم.