وی افزود: پلیس راهنمایی و رانندگی آمریکا مسلح است، اما در این حادثه پلیس ما به جهت حفظ حرمت شهروندان بدون سلاح گرم در میان مردم حضور پیدا کرد ولی این افراد با استفاده از سلاح گرم و انواع وسایل تخریب کننده امنیت مردم را دچار چالش کردند.
* پلیس پس از اخطارهای مکرر ورود کرد
بروجردی گفت: پلیس بعد از اخطارهای مکرر اقدام به دستگیری اخلال گران کرده که این از حداقل اقدامات ممکن بود؛ در همین راستا کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس امروز صبح ساعت 6:30 جلسه ویژهای با حضور فرمانده تهران بزرگ و مسئولان ذیربط برگزار کردیم.
وی با اشاره به اینکه مسئولان مذکور، مجری دستورات شورای تامین استان تهران هستند، بیان داشت: شورای تامین نیز ضمن رعایت وضعیت جامعه و برای دفاع از مردم باید اختیاراتی به پلیس دهد تا امنیت را برقرار سازد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: اتوبوسی که به صورت وحشیانه و به صورت داعشی موجب شهادت تعدادی از نیروهای ناجا و بسیج شد، نیز مدتها در این خیابان پارک بوده حتی به وسیله لجستکی برای تهیه غذای افراد تبدیل شده بود.
وی با تأکید بر اینکه اقدامات بازدارنده با جدیت باید دنبال شود، عنوان داشت: در حقیقت اعتراض دراویش عامل اساسی واقعه اخیر بود، اما باید بدانیم که نظام جمهوری اسلامی هیچ مشکلی با دراویش ندارد، این افراد دهها سال است که در ایران زندگی میکنند و دارای خانقاههایی هم هستند.
بروجردی در ادامه گفت: اخلال در امنیت حد و مرز ندارد لذا در این حادثه هم به جهت بر هم زدن امنیت عمومی برخورد صورت گرفت.
* با عوامل مخل امنیت از هر قشر و جناحی باید برخورد شود
وی افزود: دقیقاً مشخص نیست که همه 360 نفر بازداشت شده از دراویش هستند یا خیر، زیرا در این شرایط امکان موج سواری سودجویان یا همراهی افراد وابسته به برخی گروهها وجود دارد. حتی امکان ورود عدهای بدون قصد و غرض هم است لذا آمار دقیق را مراجع رسمی باید اعلام کند.
رئیس کمیسیون امینت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: امنیت دراویش به عهده تامین کننده امنیت جامعه است، اما در این حادثه، موضوع دراویش نیست در واقع موضوع افراد مخل امنیت جامعه است که وابسته به هر قشر و جناحی باشد باید با آنها برخورد شود.