وی افزود: ورود به عرصه نفوذ با راههای مختلف از طرف دشمن به انجام میرسد؛ حال اینجا به عنوان محیط بان محیط زیست وارد شدند شاید در جای دیگر با عنوان دانشمند هستهای و در جایی دیگر با عنوان استاد دانشگاه وارد شوند، شاید هم در جایی دیگر با عنوان مسئول سیاسی وارد شدند و ما همه اینها را تجربه کردیم.
عضو کمیسیون مانیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: نفوذ در حد مسئولان رده اول انقلاب مانند امیر انتظام و دیگران هم وجود داشته است؛ البته در بین اساتید هم داشتیم. همین چند و وقت پیش هم یکی از جاسوسانی که برای سازمان سیا فعالیت میکرد در عرصه دانشمندان ورود پیدا کرد و جاسوسی را انجام داد.
وی ادامه داد: تجربه دیگر همین موضوع محیط زیست بود که ورود پیدا کردند. بنابراین راه های نفوذ از طرف دشمن برای کشورهای هدف میتواند در عناوین و راهکارهای مختلفی به انجام برسد.
نانواکناری با تاکید بر اینکه همه ما باید دقت کنیم تا نفوذ انجام نشود، گفت: همه دستگاهها و نیروهای حراستی اعم از وزارت اطلاعات، چه نیروی انتظامی و چه ارتش و سپاه باید در این رابطه حساس باشند.
عضو کمیسیون امنیت ملی بر همین اساس اضافه کرد: ما دشمنان زیادی داریم که با امکانات وسیع میتوانند به کشور ورود پیدا کنند، لذا ما باید حواسمان جمع باشد.
«اینکه سپاه و اطلاعات این کار را کرد و جاسوسان را کشف کرد و یا مردم این اطلاعات را دادند همه باید دقت کنند در جهت وحدت و انسجام و جهت تقویت همدیگر برآیند. من تعجب میکنم که اگر نهاد یا تشکیلاتی موفقیتی کسب کرد همه باید آن را تحسین کنند نه اینکه خدایی ناخواسته به تضعیف آن برآیند».
وی بر همین اساس اضافه کرد: اگر امروز سپاه موفق بود همه باید از سپاه تقدیر کنند و اگر هم روزی دیگر ارتش موفقیتی به دست آورد همه باید او را تشویق کنند. اینگونه نیست که اگر خدایی ناخواسته سازمان یا نهادی که موفق است به فکر تخریب آن باشند.
نانواکناری در خاتمه سخنان خود عنوان کرد که همه باید به تشویق هم برآیند و عیبهای یکدیگر را برطرف کنند تا به قدرت تبدیل شود.