وی ادامه داد: بر اساس احتمالات، منطقه به ۳ قسمت تقسیم شده و از سمیرم به سمت یاسوج تمام ارتفاعات به صورت کامل مورد بررسی قرار گرفته است.
وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: تمام شیارهای کوه ها و همچنین مناطقی که احتمال دارد جایگزین فرود اضطراری هواپیما باشد نیز، مورد بررسی قرار گرفته اند؛ ضمن اینکه در جاهایی که گفته شده موبایل روشن بوده نیز تجسس انجام شد، ولی به چیزی دست نیافتیم. به همین دلیل قرار است از سمت قله های رشته کوه دنا مورد بررسی قرار گیرد.
آخوندی تصریح کرد: برای این منظور از کوهنوردانی که سابقه فتح قله اورست را دارند، دعوت شده که آنها نیز استقبال کردند. همچنین ساکنان محلی و بومی منطقه برای شناسایی محل احتمالی سقوط هواپیما در کنار نیروهای امدادی، هلال احمر و نیروهای مسلح بسیج شده اند.
به گفته وی، مناطقی که پس از بررسی لاشه هواپیما در آنجا یافت نشود، به تدریج از نقاط مورد تجسس حذف شده و گروه های امدادی زمینی با تمرکز بیشتر به نقاطی که احتمال حضور هواپیما در آنجا بیشتر باشد، اعزام می شوند.
آخوندی با بیان اینکه امکان استفاده از سیستم های ماهواره ای نیز وجود دارد، اظهار داشت: خود من نیز با بالگرد، برای گشت زنی بهتر در منطقه حاضر خواهم شد.