مازندمجلس: انتقادات به وضعیت اقتصادی و معیشتی در کشور، در دوره دوم ریاست جمهوری حسن روحانی، افزایش یافته است.
این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطر نشان کرد: شعارهایی که داده شده، خواسته عمومی است؛ به عنوان مثال همه خواهان آن هستیم که فقر وجود نداشته باشد و ریشه کن شود. اما این ریشه کنی فقر و مسائلی از این دست از عهده یک فرد، یک جناح یا یک دولت بر می آید؟ یا باید همه دست به دست هم بدهیم و نیاز به حمایت عمومی دارد؟ ما ها مدام داریم حرف می زنیم! مطبوعات هم پر از حرف است. گفت لغت عرب بر سه قسم است: اسم، فعل و حرف؛ لغت ما هم بر سه قسم است: حرف است و حرف است و حرف! با حرف نمی شود کاری پیش برد. وی افزود : به همین مسئله اخیر نگاه کنید، برف سنگینی در نیمی از کشور بارید، آیا دولت می تواند می تواند به تنهایی همه جاده ها، خیابان ها و کوچه های اصلی و فرعی را برف روبی کند؟ یک اراده عمومی می خواهد که متأسفانه وجود ندارد.
اکرمی افزود: الآن بهمن ماه هستیم و یازده ماه از طرح شعار سال که رهبری مطرح کرده اند، می گذرد؛ هرکس وجدان خود را قاضی قرار دهد، ببیند آیا اندک قدمی در این راستا برداشته است یا خیر. مقام معظم رهبری برای هشتاد میلیون نفر، سال را نامگذاری کردند و هشتاد میلیون نفر بایستی در این راستا تلاش کنند.
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری، با اشاره به مطلب یک وب سایت اصول گرا مبنی بر پیشنهاد استعفا به رئیس جمهور حسن روحانی گفت: اولا با صداقت و شهامت تعداد مخاطبان خود را اعلام کند؛ دوما بنویسد که این حرف خودش است یا حرف زیر کرسی! مملکت ضابطه دارد، قانون دارد. آن دوره اول ریاست جمهوری، وقتی بنی صدر تمام خطاها و خیانت هایش معلوم شد؛ آن وقت مجلس وارد عمل شد. اردیبهشت ماه امسال مردم آمده اند و بیست و چهار میلیون به آقای روحانی رأی داده اند؛ مگر می شود نیمه راه، کارها را رها کنند؟ این حرف ها خیلی بچه گانه است. بله! مشکل داریم، اما مشکل فرد نیست.
منبع : نامه نیوز