مازندمجلس: با توجه به اینکه دولت دوازدهم و شخص آقای روحانی طی روزها و هفتههای اخیر مورد حملات ناجوانمردانه و مغرضانه قرار گرفته است، اصلاحطلبان باید سازماندهی جدیدی برای حمایت از دولت داشته باشند و به تقویت آقای روحانی بپردازند.
اسماعیل گرامیمقدم ، درباره فعالیتهای صورت گرفته از سوی شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان گفت: هماکنون کمیته ارزیابی که مسئولیت ترمیم و تقویت شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان را برعهده دارد، در حال بررسی و رفع ضعفها و نواقص براساس بررسیهای صورت گرفته است.
وی افزود: اصلاح برخی دستورالعملها و آییننامهها براساس تاکید بر جایگاه احزاب در حال طراحی شدن است تا از این طریق، جایگاه و نقش احزاب در شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان پررنگتر از قبل شود.
این فعال سیاسی اصلاحطلب با اشاره به حضور اشخاص حقیقی در شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان اظهار داشت: درخصوص اعضای حقیقی، تلاش میشود آنها براساس روش جدیدی انتخاب شوند تا جنبه دموکراتیکتری برای انتخاب افراد دیده شود.
گرامیمقدم با بیان اینکه تلاش میشود تا تعداد اعضای حقیقی شورای عالی سیاستگذاری کمتر از تعدادی نمایندگان احزاب باشد، تصریح کرد: شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان هنوز جلسهای را تشکیل نداده و این کمیته در حال بررسی پیشنهادات است.
وی درباره آخرین فعالیت کمیته تعامل شورای عالی سیاستگذاری هم خاطرنشان کرد: کمیته تعامل در نخستین فعالیت خود با آقای روحانی دیدار کرد اما پس از آن دیدار و با توجه به برخی مسائل همانند چرخش آقای روحانی به سمت اصولگرایان، آن کمیته نتوانست به مذاکرات و تعامل خود ادامه دهد.
عضو کمیته تعامل شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان افزود: امیدوار هستیم با اتفاقاتی که در کشور رخ داده و رویکردی که اصلاحطلبان در جهت تقویت دولت و به ویژه شخص رئیسجمهور دارند، کمیته تعامل هم مجددا فعال شود و بتواند به رایزنیها و فعالیتهای خود ادامه دهد.
گرامیمقدم در پاسخ به این سوال که آیا پس از دیدار کمیته تعامل با حسن روحانی، دیداری میان طرفین صورت گرفته است؟ ابراز داشت: هنوز جلسهای تشکیل نشده است. به نظر میرسد با توجه به اینکه اصلاحطلبان و شورای عالی سیاستگذاری، پیشقدم در دیدار قبلی شد، دولت باید تقاضای دیدار و ادامه تعامل را داشته باشد.
وی اضافه کرد: به توجه به اینکه دولت دوازدهم و شخص آقای روحانی طی روزها و هفتههای اخیر مورد حملات ناجوانمردانه و مغرضانه قرار گرفته است، اصلاحطلبان باید سازماندهی جدیدی برای حمایت از دولت داشته باشند و به تقویت آقای روحانی بپردازند.
سخنگوی حزب اعتماد ملی با بیان اینکه حمایت اصلاحطلبان به معنای سکوت و نقد نکردن دولت نیست، یادآور شد: اصلاحطلبان بر حمایت از دولت تاکید دارند اما برای این مسئله، به تعامل بیشتر و برداشتن گامهای موثرتر نیاز است و لازم است که آقای روحانی و بدنه دولت تعامل و ارتباطات بیشتری با اصلاحطلبان و شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان همانند دوران انتخابات داشته باشند چراکه حمایت اصلاحطلبان از روحانی موجب بخش بزرگی از جامعه از ایشان میشود.
منبع : نامه نیوز