شاخص سهام سعودی که به رکورد ماه جولای خود، یعنی ۷۵۸۶ واحد نزدیک شده بود، ۰.۳ درصد از ارزش خود را از دست داد و تا ۷۵۱۳ واحد عقب نشست.
غول صنعت لبنیات، آلمارای، پس از گزارش سود خالص ربع چهارم خود که برابر با ۵۱۳ میلیون ریال (۱۳۷ میلیون دلار) بود، سقوطی ۱.۲ درصدی را تجربه کرد. میزان سود این شرکت در مدت مشابه سال گذشته برابر با ۵۳۶ میلیون ریال بود. سود امسال کمتر از مقادیر پیشبینی شده ۵۴۹ میلیون ریال توسط سیکو بحرین و ۵۳۱ میلیون ریال توسط انسیبی کپیتال، شد.
این شرکت افت ۲.۶ درصدی درآمد خود را ناشی از از دست دادن خریداران در خلیج فارس و کشورهای مقصد صادرات اعلام کرد که به نظر میرسد مقصود آن تحریم قطر است.
سهام ساوولا، بزرگترین تولیدکننده مواد غذایی عربستان سعودی و بزرگترین سهامدار آلمارای، هم ۲.۲ درصد سقوط کرد. شرکت صنایع لبنی و غذایی سعودی هم پس از گزارش سقوط ۱۴ درصدی درآمد ربع چهارم به علت کاهش فروش، ۱.۶ درصد از ارزش خود را از دست داد.
در دوبی با تضعیف اکثر شرکتهای توسعهدهنده املاک و سقوط ۱.۷ درصدی داماک، شاخص بورس، ۰.۵ درصد افت کرد.
شاخص بورس ابوظبی سوار بر جهش ۳ درصدی سهام شرکت ادناک که یک توزیعکننده سوخت است، ۰.۲ درصد رشد کرد. سهام این شرکت به قیمت ۲.۷۳ درهم رسید. این درحالیست که پنجشنبه گلدمنساکز سهام این شرکت را مناسب خرید معرفی کرد و اعلام کرد هدف قیمت ۱۲ ماهه آن ۳.۳۱ درهم خواهد بود.
شاخص سهام قطر با سقوط ۱.۴ درصدی بانک ملی قطر که بزرگترین بانک این کشور است، ۰.۶ درصد افت کرد.
شاخص بورس مصر ۰.۵ درصد افت کرد اما سنگین وزن این شاخص، شرکت توسعه اوراسکام، پس از این که هیات مدیره آن پیشنهاد داد هر سهم آن را به ۵ سهم تقسیم کنند، ۳ درصد جهش کرد. به این ترتیب ارزش هر سهم این شرکت از ۵ پوند مصری به ۱ پوند مصری خواهد رسید.
شاخص بورسهای کویت و عمان به ترتیب ۰.۳ درصد و ۰.۹ درصد کاهش داشتند اما بورس بحرین ۰.۲ درصد افزایش داشت.