وی افزود: بنابراین روسای ۱۳ دانشگاه برتر در واکنش به این مصوبه و جلوگیری از خروج نخبگان از کشور نامه ای به رئیس مجلس شورای اسلامی نوشتند.
رئیس دانشگاه خواجه نصیر اظهار داشت: اعضای هیات علمی دانشگاه ها به نوعی کارآفرین نیز به شمار می روند و به فضای اشتغال کشور کمک می کنند اما این مصوبه به فضای نخبگی و اشتغال کشور آسیب وارد می کند.
خاکی صدیق تاکید کرد: باتوجه به تورم موجود در کشور عدم افزایش حقوق اعضای هیات علمی به معنای این است که حقوق این افراد کاهش خواهد یافت.
وی گفت: میزان حقوق اعضای هیات علمی در ایران نسبت به دیگر کشورها بسیار کم است و اجرای این مصوبه بستری را فراهم می کند تا بسیاری از نیروهای فعال دانشگاه ها را از دست دهیم و با خلع شدید نیرو مواجه شویم.
رئیس دانشگاه خواجه نصیر عنوان کرد: این مصوبه تنها شامل اعضای هیات علمی نمی شود بلکه قضات و دیگر متخصصان کشور را نیز در بر می گیرد که با اجرای آن شاهد از دست دادن نیروهای کارآمد در صنعت نیز خواهیم بود.
به گزارش مهر، بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی، حقوق و مزایای مستمر کارکنانی که در سال ۹۶ ماهیانه بیش از ۵۰ میلیون ریال است و حقوق و مزایای مستمر مقامات موضوع ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشوری و مدیران عامل و اعضای هیات مدیره، روسای دستگاههای اجرایی موضوع ماده ۵ قانون مدیریت و ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه و شهرداران مراکز استانها و دریافتی اعضای شوراهای اسلامی شهر مرکز استانها در سال ۹۶ افزایش نمییابد.