برگزیده ها

مازندمجلس: مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی گفت: پیشنهاد می‌کنیم دولتمردان تضارب آراء و تفکرات مختلف را یک فرصت برای خود و کشور بدانند.

مازندمجلس:
محمد حسین رنجبران مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی با بیان اینکه بیانیه وزارت امورخارجه درخصوص یک برنامه تلویزیونی در شان جایگاه بالای این وزارت خانه به عنوان مسئول دیپلماسی جمهوری اسلامی و رویه وزیرمحترم و خوش نام آن نیست افزود: رسانه ملی دراین چند روز در برنامه‌های مختلف سعی کرده است فقط در مسیر تبیین برجام و دستاورد‌ها و وضع فعلی آن برنامه سازی کند و آنچه دراین دوسال بر برجام گذشته است را برای مخاطب شرح دهد.
به گزارش نامه نیوز وی با اشاره به برنامه چهارشنبه شب ثریا تصریح کرد: دراین برنامه هم نمایندگان دو تفکر دربرنامه حضور داشتند و صحبت‌های خود را درباره برجام و آخرین وضع آن بیان کردند و به نظرم این حداقل حق مخاطب است که در کنارپخش دقایقی فراوان از برنامه‌های یک طرفه و تایید کننده برجام، تنها در یک برنامه، تضارب آرایی دراین خصوص بوجود آید.
رنجبران با اشاره به درخواست‌های فراوان مخاطبان از صدا وسیما برای حضور همزمان نمایندگانی از تیم مذاکره کننده و طرف منتقد در یک برنامه و تشریح نقاط قوت و ضعف برجام گفت: برنامه ثریا تاکنون حداقل چهار بار در نامه نگاری‌های مختلف از وزارت امورخارجه دعوت کرده است تا نماینده‌ای را برای گفتگوی صریح با نماینده‌ای از منتقدان معرفی کند که البته جوابی دریافت نکرده است.
مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی تعامل سازمان صدا وسیما با دولت را در دوسال گذشته کم نظیر خواند و افزود: از ابتدای امسال تا کنون حدود ۲۵۰۰ ساعت برنامه در ساعات پربیننده در اختیار دولتمردان قرار داشته است که یک طرفه و بی واسطه با مردم گفتگو کنند و این یعنی روزی تقریبا هشت ساعت برنامه در بهترین زمان و این آمارگویای این تعامل است وبه نظرم خوب است دولتمردان ازاین فرصت‌ها استفاده بهتری کنند تا با بیان فعالیت هایشان روحیه امید را به جامعه بدمند.
 منبع:فارس
برنامه برجام دراین رسانه وزارت روابط عمومی فراوان حداقل اشاره وسیما دولتمردان تعامل نماینده‌ای مخاطب کننده مختلف مدیرکل رنجبران درباره امورخارجه افزود دوسال برنامه‌های گذشته
اخرین اخبار