معاون وزیر نفت در امور گاز درباره احتمال افزایش حجم صادرات گاز ایران به ارمنستان توضیح داد: ایران برای افزایش حجم صادرات گاز خود مشکلی ندارد، خطوط لوله انتقال گاز نیز ظرفیت کافی برای این افزایش را دارند، اما طرف ارمنی توان تامین برق بیشتر را ندارد و اگر بخواهد گاز بیشتری را مطابق این قرارداد دریافت کند، در ازای آن باید برق بیشتری تحویل دهد.
عراقی با بیان اینکه مقرر شده مذاکراتی میان ایران و ارمنستان درباره افزایش صادرات گاز انجام شود، تصریح کرد: بخش خصوصی یا دولتی ارمنستان میتواند با ایران برای دریافت بیشتر گاز مذاکره کند. اگر آنها گاز بیشتری بخواهند و توانایی پرداخت پول گاز را داشته باشند ما هم زودتر میتوانیم حجم صادرات گاز را افزایش دهیم و نظر ما نیز بر همین روش است.
بر اساس برنامههای وزارت نفت، اولویت صادرات گاز ایران در مرحله نخست، کشورهای همسایه و در مرحله بعدی و با توسعه صنعت گاز طبیعی مایع شده (LNG) ورود به دیگر بازارهاست.
ایران و ارمنستان سال ٢٠٠٤ میلادی (١٣٨٣ شمسی) یک قرارداد تهاتر گاز و برق برای مدت ۲۰ سال امضا کردند که بر اساس آن، گاز صادراتی ایران به مصرف نیروگاههای تولید برق در ارمنستان میرسد و در عوض ایران از ارمنستان، برق وارد میکند.