رئیس اتاق اصناف ایران افزود: بازار قلب تپنده مسایل اقتصادی است و اصناف در بزنگاههای تاریخی نقش آفرین بودهاند.
رئیس اتاق اصناف ایران با اشاره به واحدهای بدون پروانه فعال در تهران، گفت: در تهران ٢٥٠ هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب وجود دارد .
وی افزود: علیرغم تلاش شهرداری تهران در ساماندهی مشاغل مزاحم، اما هنوز شاهد مدیریت درست در حوزه ساماندهی بنگاههای مزاحم نیستیم.
فاضلی با تأکید بر اینکه باید به نظام خدمات و تولید برگردیم، گفت: برای بنگاههای صنفی تولیدی تمهیدات حمایتی اندیشیده نشده است.
وی در مورد دریافت عوارض از تابلوها گفت: در مورد دریافت عوارض از تابلوهای تبلیغاتی هیچگاه مخالف نکردهایم اما تابلوهایی که شناسنامه صنفی است مورد تعرض قرار میگیرد.
فاضلی با انتقاد از تغییر کاربری واحدهای مسکونی به تجاری گفت: این اقدام شهرداری بدون مکانیابی و مشورت با صاحبان حرف است و امروز متاسفانه شاهد رشد قارچگونه این واحدها هستیم.
وی با بیان اینکه موضوع دکهداران، انبارداران هنوز حل نشده است، گفت: شهردار سابق در این مورد دستوراتی داشت ولی اجرایی نشد.
رئیس اتاق اصناف ایران با انتقاد از اینکه چرا باید وزیر کشور دنبال این باشد که واحدهای صنفی زیر نظر دولت و شهرداری بروند، افزود: در حال حاضر حدود 9 اتحادیه در کمیسیون زیربنایی دولت در حال واگذاری به شهرداری است که این کار به صلاح نیست.
وی با بیان اینکه راهکار درستی برای ساماندهی دستفروشان اندیشیده نشده گفت: نباید نمایشگاههایی در گوشه و کنار شهر بدون مجوز یا با مجوز شهرداران برگزار شود و هر نقطه شهر را به نمایشگاهی تبدیل کنیم.
فاضلی گفت: ساخت شهرک های صنفی تخصصی آرزوی همه ماست که امیدواریم این مهم محقق شود.