مازندمجلس: تولیت آستان قدس رضوی گفت: باید با انسجام اجتماعی گرههای کشور را گشود و طرح مسائل انحرافی، قفلشدن چرخ پیشرفت کشور و زندگی مردم است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه کسی که به جای تمرکز بر حل مشکلات، مسائل حاشیهای را برجسته میکند و آدرس غلط میدهد، خلاف خواست و مطالبات اصلی مردم رفتار میکند، ادامه داد: انتخابات تمام شده است و باید با انسجام اجتماعی گرههای کشور را گشود، نتیجه باقی ماندن برخی افراد در حال و هوای انتخابات و طرح مسائل انحرافی، قفلشدن چرخ پیشرفت کشور و زندگی مردم است.
عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: امروز اگر شهید نواب صفوی در میان ما بود، جزو افسران نظام در اجرای اوامر ولی فقیه بود و در جهت خواست مردم حرکت میکرد.
وی خاطرنشان کرد: کسانی که با ایجاد اختلاف بدنبال دو قطبی کردن جامعه هستند، قطعاً خلاف امید و آرامش مردم اقدام میکنند.
رئیسی در ادامه با اشاره به شخصیت والای شهید نواب صفوی، گفت: شهید نواب صفوی یک چهره اسلام شناس، زمان شناس و با بصیرت بود و کسی بود که الفت میان قلم و شمشیر را برقرار کرد.
وی افزود: سیاست ورزی شهید نواب همراه با دیانت او بود؛ این شهید بین مجاهدان گذشته مانند شهید شیخ فضل الله نوری و شهید مدرس با مجاهدان معاصر همچون امام خمینی(ره) پیوند برقرار کرد.
وی ادامه داد: این شهید فی سبیل الله همواره در برابر استبداد داخلی، استثمار خارجی و جلوههای استکبار مبارزه و مجاهدت کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه شهید نواب صفوی باور داشت که دین باید در تمام شئون زندگی انسان معاصر حکم فرما باشد، ابراز کرد: ما معتقدیم دین میتواند پاسخ گوی تمام سؤالات زندگی انسان معاصر باشد.
وی در ادامه به بیان شاخصهای طلبه مؤمن و انقلابی پرداخت و عنوان کرد: سیره زندگی شهید نواب صفوی الگویی برای طلاب مؤمن و انقلابی است. این شهید در رفتار، عمل و اخلاق الگویی بسیار خوب برای جامعه ماست.
رئیسی جامعه امروز کشور را نیازمند بازشناسی تفکر شهید نواب صفوی دانست و ابراز کرد: یک طلبه مؤمن بعد از اخلاص و دلدادگی به اسلام باید راهبردهای دین را درک کند و باور داشته باشد که تفکر نوین اسلامی در پرتوی اندیشه انقلابی محقق میشود.
وی یکی دیگر از شاخصههای طلبه مؤمن و انقلابی را آشنایی با اهداف نظام اسلامی خواند و اظهار کرد: جامعه اسلامی آن جامعهای است که در آن فکر، اندیشه، اخلاق و عمل تماماً بر اساس فقه و آموزههای دینی باشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری سومین شاخصه طلبه مؤمن انقلابی را آشنایی به زمان معرفی و اظهار کرد: سیاسی بودن طلبه به معنای عضویت در گروه و جناح سیاسی نیست، بلکه به معنای آن است که طلبه اقتضائات زمان خود را بشناسد، وظیفه خود را در این زمان بداند و برای ایفای وظیفه وارد میدان عمل شود.
وی چهارمین شاخصه طلبه مؤمن و انقلابی را احساس مسئولیت نسبت به نیازهای انقلاب برشمرد و ابراز کرد: سه مأموریت اساسی طلاب علم آموزی، آشنایی مردم با آموزههای دینی و اجرای دین در جامعه است، در هر این سه عرصه طلاب باید با روحیه انقلابی وارد شوند.
تولیت آستان قدس رضوی افزود: یک طلبه مؤمن و انقلابی نیازهای علمی، مدیریتی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی جامعه را باید بشناسد، باید نسبت به مخاطرات و آسیبها جامعه حساس باشد و با شناخت آسیبهای فرهنگی و اجتماعی در جهت رفع آنها بکوشد.
وی با بیان اینکه تلاش برای صدور ارزشهای انقلابی و اسلامی و بیداری ملتها از دیگر وظایف پیش روی طلاب مؤمن و انقلابی است، عنوان کرد: متأسفانه برخی در کسوت روحانیت در عرصه اجتماعی نگاه سکولار دارند.
رئیسی ادامه داد: در هر عرصهای نگاه به ظرفیتهای داخلی داشتیم، آنجا حوزه پیشرفت ما بوده و هرکجا به دنبال نسخه نجات اقتصادی و... از دستان بیگانگان بودهایم، حوزه شکست ما بوده است و هرکجا از نگاه انقلابی فاصله گرفتیم دچار توقف شدهایم.
منبع : نامه نیوز