وی خاطر نشان کرد: شرکتهای ایرانی این آمادگی را دارند که در حوزههای مختلف اقتصادی و تجاری با تجار ترکمنی وارد مذاکره شده و پروژههای مشترکی را آغاز کنند.
لاریجانی در پایان نقش گروههای دوستی پارلمانی را در ارتقای سطح روابط بسیار موثر دانست.
ترکمنستان معتقد ات که باید از طریق گفتوگو و مذاکره
همچنین در این ملاقات رئیس مجلس ترکمنستان گفت: رئیس جمهور ترکمنستان بسیار اصرار داشتند که حتما در این اجلاس مهم شرکت کرده و با همتایان خود مذاکره کنیم تا از این طریق بتوانیم سطح روابط خود را با کشورهای دوست ارتقاء بخشیم.
وی در ادامه تصریح کرد: کشور ترکمنستان بسیار علاقمند است که در حوزههای اقتصادی، فرهنگی و انسانی با ایران رابطه گستردهای داشته باشد و این کار با توجه به پیشنهادهای مشترک دو کشور به راحتی قابل اجرا خواهد بود.
خانم آکجا نوربردیوا گفت: دیپلماسی پارلمانی بهترین راه برای رفع مسائل و موانع میان دو کشور است و ما از تلاشهای شخص شما که همیشه ایدههای مثبت و متعادلی داشتهاید، بسیار سپاسگزاریم.
وی با اشاره به رابطه چندین ساله با ایران تصریح کرد: با بررسیهایی که صورت دادهایم متوجه زمینههای زیادی برای گسترش همکاریها با ایران شدهایم که این مسئله میتواند از طریق گروههای دوستی پارلمانی مورد پیگیری قرار گیرد.
رئیس مجلس ترکمنستان در پایان خاطر نشان کرد: ترکمنستان کشور بیطرفی است و در مسائلی که بین کشورها پیش میآید به این امر معتقد است که باید از طریق گفتوگو و مذاکره اختلافات را از میان برد و نظامیگری و جنگافروزی به هیچ کشوری کمک نخواهد کرد.