وی با اشاره به فعالیت ۱۴۰ دستگاه ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین در طرح راهداری زمستانی استان تهران افزود: ۲۶ راهدارخانه که همه آنها ثابت هستند آماده سازی و مرمت شدند و تجهیزات لازم در آنها از جمله سیستم گرمایشی و سرمایشی برای اسکان موقت برای در راه ماندگان احتمالی فراهم آمده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان تهران درباره گردنههای برفگیر و اولویت دار این استان گفت: مهمترین گردنهها در محور هراز، فیروزکوه هستند و استان تهران تعداد ۷ گردنه شامل گردنه سرحال، گردنه محور لواسان، گردنه نعلبندان در آزادراه تهران- قم، گردنه نشک در محور فیروزکوه به سمنان و ... دارد که مهمترین آنها گردنههای گدوک و امامزاده هاشم است.
وی درباره روشهای یخزدایی متداول در محورهای استان تهران افزود: سیستم جدید آبنمک پاش در دو سایت دماوند و فیروزکوه آماده بهره برداری است و برای آنها یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان هزینه صرف شده که از دستگاههای نمکپاش مکانیزه و ماشینهای برفروبی نیز برای یخزدایی استفاده میشود.
نصراله نژاد افزود: ۳۵ هزار تن نمک برای راهداری زمستانی امسال خریداری و بخشی از آن ذخیرهسازی شده که به تناسب این مقدار، ماسه خریداری شده است.
وی درباره تغییرات برنامههای راهداری زمستانی امسال استان تهران نسبت به سال گذشته تصریح کرد: برای امسال ترمیم و مرمت راهدارخانههای قدیمی، خرید قیر و نمک، ذخیرهسازی ماسه و نمک در انبارها، لکهگیری و روکش راهها قبل از شروع فصل سرما در محور هراز، فیروزکوه و حدفاصل لواسانات تا فشم، خطکشی گرم و سرد راهها قبل از شروع فصل سرما انجام شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان تهران ادامه داد: دو قرارداد نیز با مجموع هزینه ۶ میلیارد تومان برای خرید لاستیک، نگهداری، تعمیرات و Over hall ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین منعقد شده است.
وی در پایان به شهروندان استان تهران و هموطنانی که قصد سفر به این استان را دارند، توصیه کرد: قبل از حرکت وضعیت راهها را با استفاده از سایت، تلفن یا اپلیکیشن ۱۴۱ استعلام کنند و در زمان بارش از سفرهای غیرضروری پرهیز و به هشدارهای پلیس راه و راهداری توجه کنند، همچنین با تجهیز خودروی خود به زنجیرچرخ و لاستیک یخشکن در مواقع عبور از محورهای کوهستانی، با سرعت مطمئنه حرکت کنند.