حسین سلاحورزی، نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، در خصوص تجمع برخی از مخالفان دولت در دانشگاه تهران و شعار آنها علیه اتاق بازرگانی و مقصر دانستن این نهاد غیر دولتی در گسترش تبعیض و فقر گفت: مگر اتاق بازرگانی چه نقشی در اتخاذ سیاستهای کلان و خرد کشور دارد که اکنون ما مقصر جلوه داده میشویم؟ اتاق بازرگانی در دستگاههای اجرایی نه تصمیم گیرنده است و نه سیاستگذار. ضمن آنکه فرایندهای فروش، عرضه کالا و خدمات در حوزه اتاق اصناف است و در نهایت دولت در این خصوص تصمیمگیری و نظارت میکند.
حسین سلاح ورزی ادامه داد: اتاق بازرگانی یک نهاد غیر دولتی و مدنی است و فقط می تواند نقش مشاوره دهنده را داشته باشد. کما اینکه در دولت نهم و دهم همگام با سایر اقتصادانان و کارشناسان نسبت به اتخاذ سیاستهای اقتصادی دولت وقت انتقاد کرد و بارها با نظرات کارشناسانه و علمی خواست که دولت به جای پول پخش کردن، اصلاحات اقتصادی را انجام دهد و با توجه به درآمد ارزی بالا بهترین فرصت برای تقویت زیر ساختها را از دست ندهد.
وی ادامه داد: در دولت یازدهم و دوازدهم نیز این نقش را ادامه دادیم کما اینکه 48 ساعت پس از ابلاغ بودجه از سوی دولت به مجلس، اتاق بازرگانی در خصوص آن موضع گیری کرد و نسبت به بسیاری از ردیفهای بودجه، انتقاد داشت.
سلاح ورزی افزود: به نظر من عملکرد این دولت در کنترل تورم خیلی بهتر از دولت قبل بوده است همچنین در کنترل قیمتها سیاستی اتخاذ کرده که آسیب کمتری به قشر آسیب پذیر جامعه فشار وارد شود.
وی تصریح کرد: مردم نسبت به برخی رویهها، نابرابریها و فساد در اجزای مختلف حاکمیت و تبعیضها اعتراض دارند اما به طور حتم روش بیان این انتقاد در کف خیابان نیست و راههای منطقیتری وجود دارد زیرا افرادی با سوء نیت وجود دارند که می خواهند از این فضا به نفع خود و به ضرر مردم و کشور سوء استفاده کنند.
وی ادامه داد: در مقطع کنونی کشور بیش از هر زمان نیاز به آرامش دارد زیرا تعاملات ما با سایر کشورها در حال گسترش است و زمینه سازی برای جذب سرمایه گذاری خارجی صورت گرفته است. اگر ما به دنبال اشتغال و خروج از رکود هستیم چارهای جز جذب سرمایهگذار خارجی که آن هم در فضای امن به کشور میآید، نخواهیم داشت.