وی با بیان اینکه در ۲ سال گذشته پیشرفت ظرفیت بندرانزلی از ۱۱ میلیون تن به۱۳.۵ میلیون تن رسیده و در برنامه توسعه به ۱۷ میلیون تن خواهد رسید تصریح کرد: علاوه بر مسائل تجاری و اقتصادی باید به مسائل گردشگری و سایر مسائلی که برای رفاه، آسایش و نشاط اجتماعی توجه شود.
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا، بندرانزلی را بسیار موفق در جذب سرمایهگذار دانست و گفت: به فضل الهی این بندر موفق شده است حدود ۷۰ درصد رشد سرمایهگذاریهای بخش خصوصی داشته باشد که این پیشرفت بسیار خوبی است و قطعا که بندر انزلی نقشی برای کاهش نرخ بیکاری استان گیلان و شهر بسیار ارزشمند انزلی دارد و در جهت پیشرفت، آبادانی و آسایش ملت به خصوص مردم ما در استان گیلان تاثیر گذار باشد.
وی با بیان اینکه با توجه به برنامه ششم توسعه، باید صادرات مورد توجه خاصی قرار بگیرد، عنوان کرد: هماکنون بنادر ما بیشتر واردکننده هستند که امیدواریم این چرخه در برنامه ششم که تا سال ۱۴۰۰ است حداقل به یک تراز قابلقبول برسد.
باید از ظرفیتهای گردشگری استفاده کنیم
حسین چراغی مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان نیز با اشاره به نقش و تکالیف بنادر این استان در توسعه تبادلات تجارت دریایی، ایجاد فرصتهای شغلی و گردشگری گفت:برنامه های وسیعی برای توسعه بنادر شمالی کشور در نظر گرفته شده است که امیدواریم با همکاری بخش خصوصی به سرانجام برسد. باید از ظرفیتهای گردشگری استان در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری و اقتصاد مقاومتی استفاده کرد. این شهرستان به دلیل دسترسی به کشورهای حاشیه خزر به ویژه باکو در کشور آذربایجان و همچنین دسترسی به جامعه هدف در غرب کشور از مزیتهای خوبی برای ایجاد زیرساختهای گردشگری دریایی برخوردار است.