وی با اشاره به صادرات بیش از ۴ میلیون تن فولاد خام طی ۸ ماهه امسال، افزود: پیشبینی میکنیم این رقم تا پایان سال به ۶ میلیون تن برسد.
به گفته اسلامیان، در گذشته برخی واحدهای فولادی به دلیل بیتدبیری و بدون توجیه اقتصادی و بیآنکه مکانیابی صحیحی برای احداث آنها صورت گیرد، ایجاد شدهاند که در حال حاضر با مشکل روبرو هستند.
وی ظرفیت فعلی تولید فولاد کشور را ۳۲.۵ میلیون تن عنوان کرد و گفت: پیشبینی میشود تولید فولاد طی سال جاری به ۲۱ میلیون تن برسد و البته این رقم در سالهای آینده به ۳۰ میلیون تن خواهد رسید.
رئیس انجمن فولاد بر عدم تغییر تعرفه واردات فولاد تأکید کرد و گفت: امیدواریم دولت، تعرفههای فعلی را تغییر ندهد و ارقام فعلی برقرار باشد.
همچنین احمد خوروش، عضو هیأت مدیره انجمن فولاد در این نشست خبری با اشاره به احیای ستاد فولاد گفت: جایزه صادراتی باید به صنعتگران فولاد اختصاص یابد تا شاهد توسعه صادرات در این بخش باشیم.
وی ادامه داد: بیشترین سرمایهگذاری در تولید مقاطع فولادی صورت گرفته و به همین دلیل درخواستها برای توسعه فضای صادرات مقاطع فولادی افزایش یافته است.
رضا شهرستانی، عضو هیأت مدیره انجمن فولاد نیز با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد صنعت فولاد ایران، دولتی یا خصولتی است، گفت: این اتفاق مشکلاتی را برای صنعت فولاد ایجاد کرده و مانع از رشد مناسب آن شده است.
وی تصریح کرد: دنیا در فناوری موج چهارم در حال حرکت است، در حالی که صنعت ایران عمدتاً در موج دوم فناوری حرکت میکند که این مسئله قدرت رقابتپذیری صنایع داخلی را با کشورهای دیگر کاهش داده است.
م