گستردهترین شاخص سهام آسیا اقیانوسیه اماسسیآی در خارج ژاپن ۰.۳ درصد رشد کرد و به نزدیکی رکورد یکماهه خود رسید.
تا به اینجای امسال، به لطف سود بالای شرکتها در اقتصاد جهانی رو به رشد، این شاخص ۳۲ درصد بالا آمده است.
شاخص جهانی سهام اماسسیآی هم که امسال از لحاظ ماهیانه هر ماه با رشد مواجه شده است، به بالاترین مقادیر رکوردی خود نزدیک شد.
شاخص سهام فوتسی هم ۰.۲ درصد افزایش یافت و شاخص ایمینی اساندپی و شاخص مینی داجونز هم تقویت شدند که این اشاره به شروع مثبت سهام اروپایی آمریکایی در سال جدید دارد.
قیمت مس که در بین اقتصاددانان به عنوان ابزاری برای سنجش رشد اقتصادی میباشد، برای نهمین جلسه متوالی معاملات جهش کرد و با پیشبینی تقاضای قدرتمند از سوی چین به رکورد ۳.۵ ساله خود رسید و این باعث رشد سهام آسیایی شد. بازار نفت هم به همین اندازه تقویت شد اما ترس از عرضه بیش ازحد، قیمتها را نزدیک به بالاترین مقادیر خود از اواسط ۲۰۱۵ نگاه داشت.
دادههای کالاهای چین که در اواخر روز سهشنبه منتشر شد نشان داد که واردات مس تسویه شده این کشور در ماه نوامبر ۱۹ درصد نسبت به سال گذشته جهش داشته است.
گرک مککنا، استراتژیست ارشد آکسیتریدر میگوید: احساس من این است که افزایش متوالی قیمت مس پیشبینیها از این که ۲۰۱۸ سالی قدرتمند برای رشد اقتصادی هماهنگ در جهان خواهد بود را تقویت میکند. طبق درخواستهای خریدی که تاکنون مشاهده کردهایم احتمال میدهیم در سال جدید قیمت مس باز هم افزایش پیدا کند.
در بازار ارز معاملات به علت تعطیلات کریسمس بسیار اندک بود و اکثر ارزهای مهم روز خاموشی را سپری میکردند.
یورو ۰.۲ درصد نرخ خود را بالا برد و به ۱.۱۸۷۸۰ دلار در برابر هر یورو رسید و دلار با تغییر ناچیز به نرخ ۱۱۳.۱۹ ین در برابر هر دلار دست یافت.
شاخص دلار که ارزش آن را در برابر ۶ ارز مهم دیگر ثبت میکند در سال ۲۰۱۷ حدود ۹ درصد افت کرد .
در سال ۲۰۱۷ دلار در برابر ین ۳ درصد افت داشت.
شاخص طلا، اسپاتگلد، در فاصله نزدیکی با رکورد ۴ هفتهای خود، ۱۲۸۲ دلار به ازای هر اونس، باقی ماند.