وی ادامه داد: موسسات فرهنگی باید روی پای خودشان بایستند، نه اینکه متکی به بودجههای دولتی باشند؛ این موسسات باید از محل فروش محصولاتشان اداره شوند مگر در موارد خاص که باید از بودجه دولتی کمک بگیرند.
مطهری با اشاره به کلیت بودجه فرهنگی در نظر گرفته شده برای سال ۹۷ خاطرنشان کرد: این بودجه کم شده و از رقم ۳-۴ درصدی کل بودجه عمومی به ۰.۶ درصد کاهش یافته است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا این رویکرد آسیبزا نخواهد بود، اظهار داشت: کارهای فرهنگی خیلی به بودجه نیاز ندارد و بودجه تأثیر زیادی بر روی آنها ندارد.
«کار فرهنگی در کشور ما این است که روحانیت کار خودش را درست انجام دهد، صداوسیما، آموزش و پرورش، وزارت علوم و سایر دستگاههای فرهنگی، هر کدام کارشان را به درستی انجام دهند.»
وی در پاسخ به این سوال که آیا کاهش بودجه فرهنگی به ۰.۶ درصد، برنامه های فرهنگی را معطل نمیگذارد، گفت: موسسات فرهنگی باید روی پای خودشان بایستند و از محل فروش محصولاتشان اداره شوند، مگر برخی جاها مانند جامعه المصطفی که یک دانشگاه بینالمللی است و برای کشورهای خارجی طلبه تربیت میکند و نیاز به بودجه دارد وگرنه برخی جاهای دیگر بودجه را هدر میدهند.
نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی همچنین درباره اظهارات رئیس جمهور مبنی بر اینکه بخشهای مختلف برای گرفتن بودجه فشار میآورند، اظهار داشت: این مسائل همیشه هست و از نواحی مختلف وجود دارد.