نماینده مردم نجفآباد، تیران، کرون در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما هماکنون در جنگ اقتصادی هستیم تصریح کرد: ضعف در مدیریت شرایط سختی برای مردم ایجاد کرده است و همچنین بیکاری و تنگدستی مردم را در فشار قرار داده است.
وی ادامه داد: شاهد هستیم برخی مسائل مانند عدم تمکن مالی صندوق بازنشستگی فولاد و مؤسسات مالی مختلف مانند فرشتگان ،کاسپین و غیره و رکود حاکم بر تولید و صنعت شرایط خاصی را به وجود آورده است اما راهکاری که به رئیسجمهور محترم برای برونرفت از این وضعیت توصیه میگردد، اتحاد و همدلی پشت سر رهبری است که این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم.
ابوترابی افزود: شرایط حال حاضر ما دشوارتر از 8 سال دفاع مقدس نیست و ما در شرایط جنگی که تمام دنیا در حال جنگ با ما بود و ما حتی توان تولید سیمخاردار را نیز نداشتیم اما با اتحاد به نگاه و توان داخلی جنگی که از لحاظ عقلی برای ایران تازه انقلاب کرده را شکست میدانستند، تبدیل به برگ زرین تاریخ ایران کردیم.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تهدید بسیار خطرناک داعش که بیش از 70 درصد خاک سوریه و قسمت اعظمی از خاک عراق را تصرف کرده بود و تا مرز ایران یعنی شهر جولای کردستان عراق نیز پیش رفته بودند که با تدبیر رهبر با درایت جانفشانی عزیزانمان این تهدید نیز تبدیل به فرصت شد.
ابوترابی گفت: آقای رئیسجمهور اگر شما نگاهتان را از کمک به بیگانگان به نگاه و توان داخلی تغییر دهید میتوان مثل دو موردی که ذکر کردم و تهدیدهای بزرگی که تبدیل به فرصتهای بزرگی شد و مشکلات داخلی و اقتصادی را حل کرد و از همین رو آقای رئیسجمهور شما بیش از4 سال وقت و انرژی کشور را علیرغم تذکر چند باره رهبر صرف قمار از اول باخته برجام کردید و هنوز هم دستبردار نیستید و لایحه اخیر ذلتبار و خطرناک FITFو اقدامات مبارزه مالی با تروریسم و پولشویی جوابی است که شما هنوز به نیرنگ دشمن و نگاه به دست دشمن دل بستهاید.
این نماینده مردم در مجلس دهم افزود: آقای روحانی اگر نگاه خود را تغییر دهید و مشکلات داخلی مانند مالیات، تأمین اجتماعی و بروکراسی فلجکننده ادارات و نظام بانکی ربوی را اصلاح کنید و اگر نقدینگی داخلی را که بیش از 1400 هزار میلیارد تومان را به سمت توسعه و اشتغال حرکت دهید و اگر تنبلی بسیاری از وزرا و مسئولین را کنار بگذاریم و اگر عین مردم در بین مردم باشیم میتوانیم شرایط حال حاضر که تهدیدی برای انقلاب است به فرصتی بزرگ تبدیل کنیم هرچند میدانم گوش به حرف رهبر فرزانهمان نمیدهید و همچنان آنچه را که خود دارید ز بیگانه تمنا میکنید ولی وظیفه ما به عنوان وکیل ملت فریاد است.
وی تصریح کرد: حاج حسن عزیز این همه همایش که بیشتر شبیه نمایش پرهزینه است را کم کنید، نمونه اخیر آن همایش حقوق شهروندی است، شما در روزی که آلایندگی هوا تبدیل به یک معضل شده است،همایش حقوق شهروندی میگذارید بدون آنکه ذکری از اولین حقوق شهروندی که هوای پاک است بکنید .
نماینده مردم نجفآباد در مجلس ادامه داد: صحبت از آزادی در فضای مجازی میکنید، ای کاش در یکی از سفرهای خود از پوتین سؤال میکردید که فضای مجازی در روسیه ، اروپا و چین چگونه است و در این خصوص که چیزی به نام زندگی خصوصی برای مردم نمانده است ، صحبت میکردید.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی گفت: از شما سؤال میکنم چند بار رهبری در آشکارا و خفا تقاضای شبکه ملی اطلاعات کردند و اقدامات شما چه بوده است؟
ابوترابی افزود: قسمت دوم عرایضم را به حوزه انتخابیه اختصاص میدهم، بهتر است بگویم نجفآباد پایتخت ایثار و شهادت است ، نجفآباد نه بلکه شهیدآباد،تنها شهرستانی که یک لشکر دارد و شهرستانی که در یکی از مدارس آن 234 شهید تقدیم انقلاب شده است شهید احمد کاظمی ، شهید غایت و شهید محمد منتظری و حجتیها را تقدیم انقلاب کرده است و مشکل این حوزه انتخابیه بسیار زیاد است، اما به صورت تدریجی بارها بیان شده است و در مناسبتهای مختلف نیز حضوراً پیگیری خواهد شد.
نماینده مردم نجفآباد در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: مشکل اصلی ما مانند تمام مشکلات کشورمان بیآبی، بیکاری و بیپولی است و اگر این مشکلات برای کل کشور حل شود، مشکلات این حوزه انتخابیه نیز برطرف میشود.
وی تصریح کرد: در پایان تذکر به مجلس شورای اسلامی میدهم که لایحه بودجه تورمزا است و مردم را بیشتر در تنگنا قرار میدهد وهمت کنید و این لایحه را به صورت اساسی اصلاح کنید و لازم میدانم اعلام آمادگی نمایم که برای حل مشکلات مردم تمام نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خدمت قوه قضائیه و دولت میباشند و از مقام معظم رهبری تقاضا دارم در صورت صلاحدید مانند بسیاری از وزارتخانهها در مجلس نیز یک نماینده داشته باشند تا پل ارتباطی قوه مقننه با مقام عالی باشند.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس یادآور شد: لازم میدانم خدمت دوستان و همکاران عرض کنم ،مجلس شورای اسلامی به وضعیت موجود مجلسی در حد تفکر محلی، چراکه ما نمایندگان باید به صورت محلی رأی بیاوریم و افکار و تفکر ما در همان محل باقی میماند و امروز ما نمایندگان اقدامات ملی و اساسی برای نظام و کشور انجام نمیدهیم و شدیم نماینده آب، گاز، توپ ورزشی و تشک ورزشی شدهایم و تفکرمان در حد نماینده محلی ،چون قرار است محلی رأی بیاوریم باقی مانده است و ما باید حتماً نظام پارلمانی موجود را اصلاح کنیم و تمرکززدایی را جدی بگیریم و طرحی را با کمک دانشگاه تربیت مدرس در حال تهیه هستیم بنابراین بدین معنا باید دو پارلمان داشته باشم، پارلمان شورای عالی استانها به عنوان پارلمان محلی و پارلمان ملی که مجلس شورای اسلامی است.