مازندمجلس: رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: تقلبهای بسیار سنگینی در ماجرای تجزیه کردستان عراق رخ داد اما آنها به نحوی رفتار کردند که حتی در عراق هم اقبالی به این موضوع دیده شد.
وی افزود: در قرون اخیر جهان استکبار مسیری را طی کرده بود که با انقلاب صنعتی و در اختیار گرفتن منابع مادی جهان و شکلدهی به مسیر علم و دانش، مطابق خواستههایشان میخواستند رهبری جهان برایشان تضمین شده باشد.
سرلشکر باقری ادامه داد: در آن دوران ما به عنوان کشور جهان سومی در کنار سایرین یا رسما تحت استثمار بودیم یا حداقل عملگر نیات قدرتهای جهانی بودیم. در این میان اندیشههایی که در ذهن امام خمینی (ره) وجود داشت و در یک دوره زمانی در بین شاگردانش توسعه پیدا کرد با اتکا به توان مردم و روحانیت توانست انقلاب را شکل دهد.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی حاصل تلاش چندصد ساله تشیع پیشرو و اندیشههای حضرت امام بود که بر اساس آن راهبردهایی تدوین شد و شاگردانی تربیت شدند تا انقلاب اسلامی را شکل دهند.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی توانست قدرت پادشاهی را زمین بزند و طلایهدار یک حرکت بزرگ شود، عنوان کرد: اگر بعد از انقلاب اسلامی دشمن احساس عقبماندگی کرد، بیکار نماند و در جبهه خودش مشغول به فکر و اندیشهورزی شد که نتیجه آنها در ابتدا یک تهاجم سراسری و سنگین نظامی و امنیتی طی 8 سال به ملت ایران بود.
سرلشکر باقری ادامه داد: در ماههای اول جنگ، نیروهای دفاعی کشور بر اساس الگوهای غربی دفاع میکردند که مکررا ناکام میشدند اما آنجا هم با اتکا به قدرت الهی و جمله جادویی ما میتوانیم، تفکری شکل گرفت که منجر به عملیاتهای بزرگ و پیروز شد.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اضافه کرد: کدام اندیشمند نظامی جهان عبور از رودخانه در عملیات والفجر 8 را تجویز میکرد کما اینکه پس از این عملیات سران ارتش مصر آمدند گفتند ما با هیچکدام از آموزشهایی که گذراندهایم نمیتوانیم از این رودخانه عبور کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیشروندگی انقلاب اسلامی در دوران پس از دفاع مقدس خاطر نشان کرد: در این دوران هم دشمنان فکر کردند و نقاط آسیبپذیر در جهان اسلام را پیدا کرده و سعی کردند با تعمیق اختلاف بین شیعه و سنی از این حربه علیه انقلاب و اسلام استفاده کنند.
سرلشکر باقری عنوان کرد: اندیشه تکفیری به این راحتی بوجود نیامد و پشت سر آن فکر و اندیشه وجود دارد، این موضوع توطئه کوچکی نیست و اگر با قاطعیت با آن مقابله نشود قرنها جهان اسلام را درگیر نگه میدارد.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه در سالهای اخیر حوادثی رخ داد که عراق و سوریه را در بر گرفت و میرفت تا جهان اسلام را در بر بگیرد، اظهار داشت: در این مرحله نیز باز جبهه حق، فکر و اندیشه کرد و جبهه مقاومت را گسترش داد و توانست این توطئه را خنثی کند.
وی گفت: اما بلافاصله پس از این موضوع دشمن توطئه قومیتی در منطقه را پیگیری کرد و موضوع تجزیه کردستان عراق را کلید زد، هر چند در آنجا تقلبهای بسیار سنگینی رخ داد اما آنها به نحوی رفتار کردند که حتی در عراق هم اقبالی به این موضوع دیده شد و در سایر کشورها هم که قومیت کُرد وجود دارد اقبال اندکی به آن نشان داده شد اما جبهه حق با تجویز خود به سرعت توانست این توطئه را نیز خنثی کند.
سرلشکر باقری با بیان اینکه نقطه حق و باطل همواره در عرصه نبرد با یکدیگر وجود دارند، عنوان کرد: اگر ما در این نبرد کوتاهی کنیم شکست سنگینی خواهیم خورد و زحمات چندصد ساله علما و شهدا بر باد خواهد رفت.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در بخش دیگری از صحبتهای خود با بیان اینکه اگر ملت ایران امنیت و آرامش دارند حاصل دستیابی به بازدارندگی راهبردی است، خاطر نشان کرد: بازدارندگی بود که دشمن را به این نتیجه رساند که هزینه جنگ بسیار بیشتر از نفع آن است البته بازدارندگی امری پویا و همیشگی است.
وی اضافه کرد: من وقتی صحبتهای مقامات آمریکایی در صنایع دفاعی و یا پژوهشگاههای آنان را میخوانم، مانند آن است که آنها در شب عملیات حضور دارند و تمام دنیا بر علیه آنان هستند و اگر کوتاهی کنند نابود میشوند. وضعیت آنها در عرصه علم اینگونه است که با سرعت نجومی و چشمگیر در حال رشد هستند. لذا میطلبد که ما هم که داعیهدار عقب نماندن از دشمن هستیم ذرهای کوتاهی نکرده و شبانهروز تلاش کنیم.
سرلشکر باقری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به صحبتهای رهبر انقلاب در خصوص توجه به قدرت علمی عنوان کرد: انتظار ایشان این است که ظرف یک دوره 50 ساله به قله علم در جهان برسیم و این موضوع انتظاری است که از شما دانشگاهیان دارند؛ این عرصه، عرصه ای است که میتواند انتظارات رهبر انقلاب در حوزه ایجاد تمدن اسلامی را محقق کند.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، مسئله نیروی انسانی و تربیت کادر انقلابی را مسئلهای اساسی دانست و خاطر نشان کرد: محققان و نظریهپردازان انقلاب اسلامی کار بسیار تعیینکننده و کلیدی برعهده دارند و رسیدن به طراز انقلاب اسلامی نیاز به نقشه جامع علمی و کادری در طراز انقلاب اسلامی دارند و حتما باید به این موضوع عمل شود.
وی در پایان با بیان اینکه ما در مدیریت دانش چه در دوران دفاع مقدس و چه پس از آن ضعفهای فراوان داشتیم عنوان کرد: ما چقدر از عملیاتهای موفق و شکست خورده در عراق و سوریه را تدوین کردهایم و چقدر توانستهایم اقدامات سپاه در تامین امنیت مرزها در شمال غرب کشور را تدوین کنیم. ما باید دائما پیشرفت علم در جهان را رصد کنیم و این صرفا مقدمهای است برای مسیری که میخواهیم طی کنیم و از آن بهرهمند شویم.
منبع : نامه نیوز