مازندمجلس: دادستان کل کشور با تاکید بر صیانت از جایگاه حوزه، گفت: دادگاه ویژه روحانیت در صدد دفاع بیجهت از جایگاه روحانیت نیست، بلکه با حضور قضات برجسته و ارائه آراء و احکام به صورت خصوصی به رسالت خود در مقابله با تخلفات روحانیت اقدام مینماید.
دادستان کل کشور با اشاره به رسالت مهم حوزه افزود: طلاب و اساتید حوزههای علمیه در صیانت از ارزشهای الهی و اخلاقی نقش مهمی دارند و با اندیشه و تفکر خود مسیر نفوذ شیطان را مسدود میکنند. نهاد روحانیت دارای جایگاه عظیمی در جامعه است و صیانت از این جایگاه به اقدامات موثر پژوهشی و علمی در درون حوزه نیاز دارد؛ حوزه باید با شناسایی آسیبها و توجه به رفع آنها درون خود را حفظ نماید و از این جایگاه به صیانت بپردازد.
وی اظهار کرد: ما نیز در صیانت از جایگاه حوزه دارای وظایفی میباشیم و میتوان با همافزایی میان دادگاه ویژه روحانیت و حوزههای علمیه به تعامل خوبی دست یابیم.
دادستان کل کشور متذکر شد: البته دادگاه ویژه روحانیت در صدد دفاع بیجهت از جایگاه روحانیت نیست؛ بلکه با حضور قضات برجسته و ارائه آراء و احکام به صورت خصوصی به رسالت خود در مقابله با تخلفات روحانیت اقدام مینماید. حوزه علمیه و روحانیت از ابتدای تشکیل تا به کنون استقلال خود را به عنوان بزرگترین سرمایه در جهت رسیدگی به تخلفات حفظ کرده است.
وی در مورد وظایف دادگستری در سطح کشور نیز یادآور شد: یکی از فعالیت های مهم ایجاد صلح و سازش در پرونده های قضائی است زیرا به دنبال آن نیستیم که برای هر فردی که وارد دادسرا شود پرونده قضائی تشکیل شود.
وی با اشاره به برخی از آسیب های موجود در جامعه افزود: از جریانهای تهدید کننده، فضای مجازی این است که بدون کنترل میتواند خطرات زیادی داشته باشد، مسئولان باید در صدد رفع مشکلات این فضا باشند و به مدیریت فضای مجازی بپردازند.ما به دنبال بستن فضای مجازی و مسدود کردن شبکههای اجتماعی نیستیم بلکه باید به نظارت و مدیرت پرداخت تا شبکههای بیهویت و وابسته به بیگانگان در جامعه فعالیت نکنند.
منتظری تصریح کرد: همانگونه که افراد در جامعه با شناسنامه دارای هویت مشخصی هستند در فضای مجازی نیز باید هویت شبکه ها و جریان ها را شناخت.
منبع : نامه نیوز