وی ادامه داد: به جز موضوع قیمت و تلاش برای کاهش آن با ممنوعیت صادرات، یک موضوع دیگر نیز وجود دارد؛ کشورهای حاشیه خلیج فارس علاقه زیادی به تولیدات گوشت گوسفندی ایران دارند و عمدتا نیز صادرات به صورت زنده هستند. در کشور بحثی در این باره وجود دارد که صادرات باید کنترل شده باشد به شکلی که ذخایر ژنتیک را از دست ندهیم.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تصریح کرد: با وجود علاقهمندی کشورهای اطراف به گوشت قرمز ایران، اگر به خوبی مدیریت نکنیم، بازار مناسبی که در منطقه داریم را ممکن است از دست دهیم، اگر صادرات را ممنوع کنیم و مقطعی فقط اجازه صادرات دهیم، بازارمان را از دست خواهیم داد.
ی