مازندمجلس: در اولین اجلاس سالانه اجرای حقوق شهروندی که روز سه شنبه 28 آذرماه جاری برگزار می شود، 10 دستگاه ملی و وزارتخانه از عملکرد خود دفاع می کنند.
سازمان امور اداری و استخدامی، سازمان حفاظت از محیط زیست، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به همراه وزارتخانه های آموزش و پرورش، اطلاعات، فرهنگ و ارشاد اسلامی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عملکرد یکساله اخیر خود در زمینه اجرای منشور حقوق شهروندی را برای رئیس جمهور و سایر مدعوین در این همایش تشریح می کنند.
بر پایه این گزارش، حقوقدانان، پژوهشگران، استادان دانشگاه و سازمانهای مردم نهاد که به عنوان داور و ذی نفع در این اجلاس حضور دارند، درباره اجرای منشور حقوق شهروندی توسط دستگاه ها اعلام نظر می کنند.این در حالی است که گزارش مبسوط و پرجزئیات اجرای منشور حقوق شهروندی توسط این دستگاه ها به ریاست جمهوری تقدیم شده و در این اجلاس یک روزه، رئیس جمهور از دستگاه ها خواسته است عملکرد خود را در زمینه اجرای حقوق شهروندی با مصادیق عینی و ملموس برای مردم توضیح دهند.
قائم مقام معاونت حقوقی رئیس جمهور: منشور حقوق شهروندی "روزآمد" می شود
قائم مقام معاونت حقوقی رئیس جمهور اعلام کرد دولت قصد دارد منشور حقوق شهروندی را به روز رسانی کند. دکتر حسین سیمایی ضمن اعلام اینکه باید منشور حقوق شهروندی روزآمد شود، گفت: در همایش روز سه شنبه 28 آذرماه، نظرات دانشمندان علم حقوق، پژوهشگران، وکلا و ذی نفعان منشور حقوق شهروندی در قالب کتابی شامل 22 مقاله علمی رونمایی خواهد شد.
سیمایی در ادامه سخنانش با بیان اینکه دولت از مراسم رونمایی از منشور حقوق شهروندی در سال گذشته تاکنون پیشنهادهای مختلف محققان، پژوهشگران عرصه حقوق بشر و ذی نفعان حقوق شهروندی را دریافت کرده، گفت: این پیشنهادها در قالب مقالات علمی در اختیار نهادهای داوری قرار گرفته تا در به روز رسانی منشور حقوق شهروندی مورد استفاده قرار گیرد.
این استاد دانشگاه افزود: کمیسیون حقوق بشر اسلامی پژوهشهای یاد شده را جمع آوری کرده و طبق اطلاع ما حدود 22 مقاله در این موضوع گردآوری شده و در روز همایش توسط کمیسیون منتشر خواهد شد و با حضور رئیس جمهور در اجلاس آینده گزارش سالانه اجرای حقوق شهروندی از این اثر رونمایی می شود.
منبع : نامه نیوز