وی تصریح کرد: ما تلاش میکنیم قیمت تمام شده این کالا کاهش پیدا کند اما به هر حال فاصله قابل ملاحظه ای بین آنچه امروز پرداخت میشود با قیمت واقعی وجود دارد که این فاصله باید کم شود. اگر در اثر کاهش سرمایهگذاریها یا عدم امکان رسیدگی لازم برای تعمیرات و نگهداری و تبدیل قطعات فرسوده در ارائه خدمات با هرگونه اختلالی مواجه شویم، چه کاهش عرضه آب با کیفیت چه با عدم امکان عرضه برق به میزان کافی خسارتها و هزینههای که به مصرف کننده تحمیل میشود به مراتب بیشتر از مقدار ناچیزی از اصلاح قیمت است.
این مقام مسوول در پاسخ به پرسشی در مورد کاهش اعتبارات طرحهای تملک دارایی سرمایهای در فصل آب و برق لایحه بودجه سال ۹۷ کل کشور گفت: اتفاقی که در لایحه بودجه افتاده است اتفاق خاصی برای وزارت نیرو نیست. بیش از هشت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان منابع مالی برای وزارت نیرو دیده شده است و علاوه بر آن امکانات متنوعی از جمله مجوز عرضه اوراق مشارکت، استفاده از اوراق خزانه اسلامی و نظیر آن استفاده از منابع صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است. به این ترتیب می توان گفت کاهشی که در مقایسه با سال قبل وجود دارد کاهشی یکسان برای همه دستگاهها و کل بودجه و به دلیل محدودیت منابع است.
وزیر نیرو ادامه داد: سعی میکنیم طرحهای ضروری مربوط به وزارت نیرو چه در بخش آب و چه در بخش برق با توقف مواجه نشود و سعی میکنیم به موضوع جذب منابع غیر دولتی و مشارکت بخش خصوصی سرعت دهیم و نگاهی جدی به جلب سرمایه خارجی داشته باشیم. باید ساز وکارها را تسهیل کنیم و روشها را ساده کنیم و اطمینانها را بیشتر کنیم تا بخش غیردولتی بتواند مشارکت فعال تری داشته باشیم.
اردکانیان در پاسخ به پرسش دیگری در مورد اصلاح قیمتها گفت: اصلاح قیمتها بخشی نبوده که نیاز به مجوز قانونی داشته باشد و بخواهد در لایحه بودجه گنجانده شود طبیعتاً در فصل بودجه مورد بحث واقع نشده است. اصلاح قیمتها جزو اختیارات دولت است و ما مشغول تدوین گزارشهای لازم در این زمینه برای دولت هستیم.