وی ادامه داد: حضور روحانیون باید در مراکز علمی و دانشگاهها تقویت شود، چنین حضوری موجب تقویت مبانی در دانشجویان و اساتید خواهد شد، نباید اجازه توهین به مبانی دینی خودمان را بدهیم.
عضو هیأت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: انتظار داریم که جامعةالمصطفی مدیریت جهانی داشته باشد و در این خصوص آفریقا در اولویت است.
سالک با اشاره به ضرورت تربیت نیروهای تخصصی در حوزه اظهار کرد: حوزه باید به دنبال تربیت روحانیون متخصص در مسائل فقهی، سیاسی، حقوقی و مسائل دیگر باشد تا در آینده شاهد اداره بهتر مجلس در این بخشها باشیم.
وی ادامه داد: اگر توجه لازم را نداشته باشیم، در آینده افرادی با دیدگاههای مختلف وارد مجلس شوند که کوچکترین آشنایی را با ارزشهای اسلامی و دینی ندارند و دیگر روحانیت را در مجلس آینده نخواهیم داشت.
عضو هیأت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: مسؤولان حوزه باید فکری برای تربیت مبلغین توانمند و اداره مساجد کنند، حوزه نقش سنگینی را در مقابله با فتنه جدید دارد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: دشمنان در فتنه گذشته از ولایت عبور کرد، اما خطری که در فتنه جدید کشور را تهدید میکند، در دو بعد انقلاب و اسلام است، دشمنان در فتنه جدید به دنبال تخریب انقلاب و اسلام هستند.
ج/2346