مازندمجلس: دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مهمترین نقطهای که دشمنان ما روی آن دست گذاشتهاند، اقتصاد ایران است؛ چراکه در این مقوله ضعف داریم و همین موضوع آنها را به موفقیت امیدوار کرده است.
به گزارش نامه نیوز دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با طرح این پرسش که اگر گفته شود دولتها به فکر اقتصاد ملی نیستند، قابلپذیرش نیست اما بهراستی چرا باوجوداین همه متخصص موفق نمیشوند؟ افزود: اقتصاد ایران بدون یک نهضت اجتماعی - اقتصادی موفق و شکوفا نمیشود. مهمترین معیار، شاخص رشد اقتصادی است که در چهل سال بعد از انقلاب، تغییر معناداری نداشته است. رشد اقتصادی، مدیریت اقتصادی و بهرهوری و نظم میخواهد و به آمدن این و رفتن آن مسئول ربطی ندارد.
وی با تأکید بر لزوم برپایی یک نهضت اجتماعی - اقتصادی در جامعه گفت: جامعه ما باید آماده مجموعهای از اتفاقات شود. زندگی مردم باید تغییر کند و تولید به جایگاه خود برسد. دولتمردان ما باید از روحیات تکنوکراتی خارج شوند. ما منابع مختلفی داریم و میتوانیم باانرژی آزادشده اجتماعی به شکوفایی اقتصادی برسیم.
رضایی در پاسخ به پرسش یکی از دانشجویان دانشگاه امام صادق با اشاره به لزوم توجه به مسائل داخلی اقتصاد ایران گفت: اقتدار بیرونی ما و ضعفهای داخلی ما یک کلید دارد و آن اقتصاد است و کلید اشتباهی فاقد کارایی است. نهضت اجتماعی - اقتصادی، یک نیاز واقعی است. اقتصاد باید به عزمی عمومی تبدیل شود و بهعنوان یک مبارزه و فعالیت انقلابی که ثروت، تولید و اشتغال را در خود جا داده است، موردتوجه قرار گیرد.باید طریقت اقتصاد را از حالت کلاسیک خارج کنیم و مردم را به صحنه بیاوریم. باید توزیع عادلانه ثروت را جدی بگیریم و فساد اداری و اقتصادی را که یک مانع جدی از سر راه برداریم تا ضمن مبارزه با فساد آنهم بهطور بیرحمانه، بتوانیم به شکوفایی اقتصادی بیندیشیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتقاد از اشتباهات دولتها در عرصه اقتصاد و همینطور بودجه تنظیمشده برای سال آینده گفت: بودجهای که تنظیمشده، چک کشیدن روی هوا است. مدیریت اقتصادی کشور بهاشتباه به بعضی از این آقایان سپردهشده است.دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: واقعیت این است که هر کشوری باید روی پای خود راه برود. اقتصاد ما هم باید با روحیات، فرهنگ، مذهب و جغرافیای ما سازگار باشد. باید چنین مدلی را طراحی کرد. دولت متمرکز در قانون مشروطه نبود. رضاشاه همهچیز را در تهران مستقر کرد و کل نظام شهری ما را به همریخت. ساختار مبادلات ما را عوض کرد و مابعد از انقلاب ساختار از قبل تعیینشده را ادامه دادیم.
منبع : نامه نیوز