وی افزود: سر پل ذهاب،نام آشنای پایداری و مقاومت، میعادگاه عاشقی مردان مرد، وعدهگاه جوانان آسمانی، سرزمین عشق، مهر و بیرنگی، سرپل ذهاب برای من تداعی عزیزترین دوستان است؛ یادآور برادرانم علیرضا و ابوالقاسم و آخرین دیدارشان، مرور خاطرات مردانی که به این سرزمین رنگ حیات بخشیدند و آسمانی شدند تا ما زمینی پراز امنیت و آرامش داشته باشیم.
حاجی بابایی گفت: آذر ماه سفر به سرپل ذهاب را خداوند توفیق داد، بار سفر بستم، تداعی 8 سال بار سفر بستن و با دوستان قرار رفتن و ماندن و جنگیدن در میدانی نابرابر که باید بودیم و دفاع میکردیم، در هر سفر یاری جا می ماند، هر بار دستی و پایی و وجودی ... در آن سرزمین ماندگار میشد؛ سرپل ذهاب ... در هر قسمتی از این سرزمین تکه هایی از دلمان را جا گذاشته ایم و بند بند وجودمان وصل است به این سرزمین
وی ادامه داد : بار سفر می بندم و می اندیشم گویا قرار است،این سرزمین مظهر مقاومت باشد،الگوی ایستادگی ... محل تلاقی دلهای ایرانیان ... دیروز در جنگی نابرابر و امروز در حادثه ای طبیعی، دیروز دلیرمردان و شیر زنان ایستادند تا خاک و امنیت به دشمن ندهند و امروز ایستاده اند تا دوباره بسازند و آباد کنند و با عشق و امید سرود زندگی از سرخوانند، امیدوار زندگی کنند.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی عنوان داشت: میاندیشیم و از درگاه خداوند طلب می کنم که خداوندا باز هلهله شادی مردم این سرزمین را خود مهیا ساز و باز نجوای زیبای حیات و نشاط را در این سرزمین جاری کن و باز عطر عاشقی را در کوچه کوچه های این شهر پخش کن!
وی در بخش دیگری از توضیحات خود بیان داشت: در مسیر با دکتر شریعتمداری وزیر صنعت ومعدن همسفر شدیم، در بدو ورود به استان کرمانشاه با استقبال استاندار استان مهندس بازوند، جلسه ای در محل فرودگاه تشکیل شد و استاندار گزارشی از وضعیت موجود ارائه نموده و توافقنامه ای بین وزارت صنعت و معدن و استانداری کرمانشاه جهت توسعه صنایع مناطق زلزله زده امضاء شد.
حاجیبابایی گفت: بعد از جلسه چندین روستا و شهر سرپل ذهاب و منطقه ثلات باباجانی مورد بازدید قرار گرفت، حدود یک ماه از حادثه گذشته ولی تلاشهای ارتش و سپاه کاملاً نمایان است، اسکان موقت تا حدودی پایان یافته است، تلاشهای استاندار و دستگاههای اجرایی مشهود است.
وی اضافه کرد: موارد ذیل پس از بازدید و جمع بندی نهایی از اولویتهایی است که باید در دستور کار دستگاههای اجرایی قرار گیرد، تا هموطنان زلزله زده در آرامش و امنیت بیشتری به زندگی خود ادامه دهند:
1-باید سرعت خدماترسانی بیشتر شود،فصل سرما نیاز به سرعت بیشتری برای ارائه خدمات را ایجاب می کند.
2-هماهنگی بین دستگاههای مختلف خدمات رسان به صورت کار سیستماتیک و یک پارچه نیاز است.
3-دغدغه مردم در خصوص تامین مسکن ،نوع ساخت،هزینه های بالا و عدم کفایت وام مسکن برای احداث سرپناهی مناسب کاملا مشخص و مشهود است.
4-برخی از آسیب دیدگان صدمات جسمانی شدیدی دارند که هنوز در بستر بیماری هستند، دغدغه درمان و تامین اعتبار درمان برای صدمات بزرگ و جدی مانند قطع نخاع نیاز به ارائه راهکار و تدبیر مناسب دارد.
5-روند تحصیل دانش آموزان مناطق زلزله زده مورد بررسی قرار گرفت در کنار سایر موارد،توجه به دانش آموزان بستری به خاطر اسیب جسمانی و لزوم توجه خاص به این گروه،همچنین تامین کتابهای درسی برای دانش آموزان مناطق زلزله زده از باید مورد توجه قرار گیرد.
6-تعیین اعتبارات دستگاههای اجرایی،به ویژه مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر برداشت 1000 میلیارد تومان از حساب صندوق توسعه ملی
7-تقویت شبکه های اجتماعی تاثیر گذار مانند مساجد، مدارس، برای شفاف سازی و اطلاع رسانی دقیق و به موقع به آسیب دیدگان از زلزله
8-افزایش سرویس های بهداشتی به خصوص برای بانوان باید در دستور کار قرار گیرد.
9-تهیه و تدوین گزارشهای دقیق آماری برای نشان دادن وضعیت ونوع ارائه خدمات به مردم مناطق زلزلهزده.
براساس این گزارش، رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار داشت: بعداز اتمام بازدید در فرمانداری شهرستان ثلاث بابا جانی جلسه ستاد بحران با حضور استاندار، نماینده مردم شهرستان قزوین آقای محمدی، نماینده ثلاث و جوانرود آقای نادری تشکیل شد و گزارش نهایی توسط استاندار ارائه شد؛ در این جلسه، گزارش مصوبه کمیسیون بودجه و محاسبات را ارائه کردم.