وی، از خرید ۶۰ دستگاه نمکپاش هوشمند منطبق بر استانداردهای اروپایی از تولیدکنندگان داخلی خبر داد و گفت: امسال ۶۰ دستگاه نمکپاش هوشمند طبق استانداردهای بینالمللی، از تولیدکنندگان داخلی خریداری شده است که در حال توزیع بین استانهای هدف است و سعی بر این است تا قبل از فصل سرما و آغاز راهداری زمستانی، این تعداد نمکپاش تازه نفس با هدف خدمت به مسافران و هموطنانی که از طریق جادهها سفر خواهند کرد، در محورهای مواصلاتی استقرار یابند.
نصر با تأکید بر اینکه تلاش شده است تا تجهیزات راهداری زمستانی، امسال در حد نیاز حداقل فراهم شود، افزود: لازم است جهت رفع نیازمندی و افزایش آنها برای سالهای آتی، اقدام لازم با تخصیص اعتبار از سوی مبادی ذی ربط صورت پذیرد، لذا با برنامهریزی و تدابیر لازم در خصوص تأمین تجهیزات زمستانی، امسال امید است کمبود خاصی مشاهده نشود.
وی گفت: به میزانی که در حد منابع محدودی که در اختیار بود، امکانات نسبتاً مناسبی در جادههای کشور مستقر هستند و از این رو باید گفت که بحث نوسازی و خرید تجهیزات، یکی از چالشهایی است که پیش روی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در سالهای بعد قرار دارد؛ زیرا آزادراهها و جادههای جدیدی در دست اجرا است که نیاز راهداری کشور را به افزایش ماشینآلات و تجهیزات بیشتر میکند. همچنین باتوجه به فرسودگی ۴۰ الی ۵۰ درصدی ناوگان، لزوم نوسازی آن بیش از پیش باید مورد توجه قرار گیرد.
گفتنی است باتوجه به شروع بارندگیهای پاییزی در برخی از مناطق کشور، اکیپهای راهداری، مأموریت زمستانی خود را با استقرار در راهدارخانهها و محورهای مواصلاتی آغاز کردهاند.