وی با بیان اینکه اکنون تولیدات این صنعت به کشورهای ایتالیا، آلمان، کشورهای حاشیه خلیج فارس، عراق، افغانستان و قزاقستان صادر می شود، ادامه داد: می توان این تولیدات را به اقصی نقاط جهان صادر کرد .
مظاهری گفت: 80درصد تولیدات این صنعت از مواد اولیه داخلی تامین می شود و اکنون طراحی های این صنعت ایرانی جزو پنج نشان مشهور جهانی محسوب می شوند .
به گفته این فعال صنعت لوسترسازی 400 کارگاه لوسترسازی در کشور وجود دارد که 40 هزار نفر به طور مستقیم و یکصد هزار نفر غیر مستقیم با آن در ارتباط هستند.
مظاهری وضعیت کنونی این صنعت را خیلی مطلوب ندانست و ادامه داد: اکنون تعدادی از کارگاه های این صنعت فعالیت کمی دارند و اگر حمایت دولت از این صنعت بیشتر شود رونق به این صنعت بازخواهد گشت.
وی افزود: امروز چهارمین نمایشگاه بزرگ تولیدی صادراتی صنعت لوستر ایران در مصلی امام خمینی(ره) آغاز بکارکرد و در این نمایشگاه صنعتگران و هنرمندان مناطق مختلف کشور، جدیدترین تولیدات لوستر و چراغ های تزئینی را به نمایش گذاشتند.
مظاهری گفت: بیش از 150 تولید کننده لوستر و چراغ های روشنایی و تزئینی از سراسر ایران در این نمایشگاه انواع لوسترهای سقفی و دیواری، لوسترهای مساجد و زیارتگاه ها، انواع چراغ های تزئینی منزل، شمعدانی، چراغ های تزئینی شرکت ها ، ادارات و هتل ها، چراغ های شهری، چراغ های فضای باز، مجسمه ها و تابلوهای تزئینی و صدها نوع دیگر از لوسترها و چراغ های روشنائی را ارائه کرده اند که چشم هر بیننده ای را خیره می کند.
وی افزود:این نمایشگاه، با هدف توسعه و افزایش تولید این صنعت در کشور، افزایش راندمان تولید، یافتن بازارهای جدید صادراتی، افزایش صادرات، آشنایی با نوین ترین صنایع و تجهیزات صنعت لوستر سازی جهان و اشتغالزائی برپا شده است.
چهارمین نمایشگاه بزرگ تولیدی صادراتی صنعت لوستر ایران تا 20 آذرماه هر روز از ساعت 11 تا 21 و روزهای جمعه از ساعت 13 تا 21 در ضلع جنوبی مصلی بزرگ امام خمینی (ره) آماده بازدید علاقمندان است.
خبار اقتصادی ایرنا در تلگرام : @IRNAeco
اقتصام *2078* 6075
خبرنگار:محمد مهدی بهرامی **انتشار: زهرا هجینی نژاد
اقتصاد
صنعت
صادرات لوستر
حمايت هاي دولتي