وی با اشاره به اینکه 2 میلیارد دلار از این 11 میلیارد دلار مربوط به دولت دوازدهم است، گفت: در این قراردادها انتقال دانش مورد توجه قرار گرفته است.
مدیر کل دفتر سرمایه گذاری خارجی وزارت صنعت گفت: سرمایه گذاری ها از نظر توزیع در کشور، متفاوت شده است به نحوی که فارس، بوشهر و کرمان بیشترین جذب سرمایه گذاری را داشته اند.
بهرامی تاکید کرد: همچنین در کشورهای سرمایه گذار نیز تغییراتی ایجاد شده است؛ به این ترتیب که پیش از این چین در مقام نخست کشورهای سرمایه گذار در ایران بود اما اکنون به ترتیب آلمان، ایتالیا و سپس چین در ایران سرمایه گذاری کرده اند.
وی ادامه داد: در سالهای اخیر، موضوع های جذب سرمایه گذاری نیز تغییر کرده است؛ پیش از این بیشتر سرمایه گذاری ها در زمینه فلزات سنگین و پتروشیمی بود اما اکنون سرمایه گذاری ها متوجه بخش های تجارت، فروشگاه های زنجیره ای، وسایل نقلیه موتوری و غیره شده است.
به گزارش ایرنا، سازمان سرمایه گذاری و کمک های فنی و اقتصادی ایران بتازگی اعلام کرد در 100 روز نخست فعالیت دولت دوازدهم 28 میلیارد و 500 میلیون دلار سرمایه خارجی در سایه بازگشت به نظام اقتصادی بین الملل تامین شد.
بر اساس این گزارش، در این مدت 57 طرح جدید با حجم سرمایه پنج میلیارد و 393 میلیون دلار مصوب شد. همچنین 228 میلیون دلار برای افزایش سرمایه گذاری طرح های موجود، تایید شد و مجموع این 2 مورد به پنج میلیارد و 621 میلیون دلار رسید.
اخبار اقتصادی ایرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام**٩١٨٩** 6075
خبرنگار: اسماعیل داودی**انتشار: زهرا هجینی نژاد
فرهنگي
سرمايه گذاري خارجي
صنعت
معدن